14.06.2022-10:25 (Son Güncelleme:14.06.2022-10:25)


1

Mehmet Yalçınkaya, Masterchef’in bu sezonki fragmanını sosyal medya hesabından paylaşarak, yarışmadan ayrılmadığını takipçilerine duyurdu.



2

Geçtiğimiz dönem ‘Yemekteyiz’ programına katılan Banu Doğan, birinci olmuştu. Ancak birçok kez Masterchef’e başvuru yaptığını, bir türlü kabul edilmediğini belirtmişti.



3

Mehmet Yalçınkaya’nın paylaşımının altına Banu Doğan’dan akılları karıştıracak bir yorum geldi. Doğan, "Bu yıl yoksunuz diye haberler çıkmıştı çok şükür doğru değilmiş. Ben de çağırılmadım bu yıl" sözleriyle programa alınmadığını dile getirdi.



4

Banu Doğan, takipçilerinin sorularına karşılık "Sizler istiyorsunuz diye başvurumu yaptım ama dönmediler. Milyonlarca başvuru olunca ya çok şanslı olmanız gerekiyor ya da torpiliniz maalesef. Seneye deneriz, gastronomi eğitimlerimi tamamlarım hep daha iyi olur" cümleleriyle cevap verdi.



5

Doğan’ın sözleri üzerine sosyal medyadan tepkiler yağdı. Banu Doğan kendisini "Yarışma torpille dönüyor dedim gibi algı yaratmayın lütfen. Her işte böyle değil midir şu hayatta? Tanıdığın varsa 1-0 öndesindir. Yoksa gerisi emek ve el becerisi!!!" sözleriyle açıkladı.



6

Mehmet Yalçınkaya’nın bu sezon yarışmada olmayacağı biliniyordu fakat yaşanan olaylar karşısında Yalçınkaya’ya torpil uygulandığı iddia ediliyor.



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr