22.01.2024-15:13 (Son Güncelleme:22.01.2024-15:13)


1

MasterChef All Star yarışmasının ikincisi olan Tahsin Küçük, Kerimcan Durmaz'ın Youtube kanalının konuğuydu. Program boyunca Demet Akalın'ın ismini gizleyerek kendisine ağzına geleni söyleyen Küçük, sosyal medyanın gündemine oturdu.



2

TV8'de yayınlanan yemek yarışması MasterChef All Star yarışmasını 2. olarak tamamlayan Tahsin Küçük, Kerimcan Durmaz'ın Youtube kanalının konuğuydu.



3

Tahsin Küçük, Kerimcan Durmaz ve Samet Liçina ile birlikte hem yemek yapıp hem de birtakım kişileri çekiştirdi.



4

Samet Liçina, MasterChef yarışmacısı Tahsin'e "Biz seni severek izliyoruz. Ama ünlülerin bile dahil olduğu hater tayfası var. Bunlar hakkında ne düşünüyorsun?" diyince Tahsin Küçük, bana bunlarla gelin diyerek bir anda içindekileri döktü.



5

''Tabii ki sevmeyen olabilir bilincindeyim. Oraya giderken herkes bana bayılacak, hayran kalacak diye bir derdim yoktu olmadı da hiçbir zaman. Ama nefretin sebepsiz oluşundan da nefret ediyorum. Malum bir kişi var mesela. Her gün yemeyip içmeyip benim hakkımda konuşuyor.''



6

Tahin Küçük sözlerine "Bir tane manav dükkanı aç sen, o dükkanda işin gücün yok bütün gün beni konuş. Manavı açıyor ama sergileyecek meyve sebze yok tabii. All Star'dan çürük meyveleri getir oraya onların da malzemesi yetmesin. Sonra sen gel bizi konuş" diyerek devam ederken, bu kaos yaratacak açıklamalar akıllara Demet Akalın'ı getirdi.



7

Tahsin Küçük, "sen daha iki tane kelimeyi doğru yerleştirip tweet atamıyorsun. Biz bu kişiyle aynı kanaldayız " dediğinde ise bahsettiği kişinin Demet Akalın olduğu netleşti. fenomen isim Kerimcan Durmaz, MasterChef yarışmacısı Tahsin'in bahsettiği kişinin yıllardır küs olduğu Demet Akalın olduğunu anlayınca "Şu an anladım. Biz söylemiyoruz bunlara Tahsin söylüyor." diyerek Akalın ile herhangi bir polemiğe girmekten kaçındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr