MasterChef Kıvanç kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef All Star 2023 Kıvanç Ermiş yarışmadan neden ayrıldı?

MasterChef All Star’ın en son bölümünde yarışmacılardan Kıvanç Ermiş’in yarışmadan ayrılma kararı alması izleyenleri şok etti. Herkes Kıvanç’ın neden yarışmayı bıraktığını merak ediyor. Peki MasterChef Kıvanç kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef All Star 2023 Kıvanç Ermiş yarışmadan neden ayrıldı? İşte detaylar...

18.06.2023-12:48 - (Son Güncelleme: 18.06.2023-12:48)

TV8 ekranlarının fenomen yemek ve yarışma programı MasterChef, yeni sezonda MasterChef All Star programıyla ekranlardaki yerini aldı. Programın yeni bölümünde şefler yarışmacılar ile tek tek konuşurken söz son olarak Kıvanç Ermiş’e geldi. Kıvanç Ermiş, yarışmadan ayrıldığını açıklayarak başta yarışmada yer alanlar olmak üzere milyonları şaşkına uğrattı. Peki MasterChef Kıvanç kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef All Star 2023 Kıvanç Ermiş yarışmadan neden ayrıldı?

MasterChef All Star Kıvanç Ermiş yarışmadan neden ayrıldı?

MasterChef 2023 All Star'da şoke eden bir gelişme yaşandı. Sağlık sorunları yaşadığını belirten MasterChef Kıvanç Ermiş, "Mental olarak biraz yoruldum. Oradan her arada elimden geldiği kadar telefonla konuşuyorum. Çünkü sadece restoran olarak değiliz, farklı organizmalar da var. Bu mutfak tarafında genelde benden dönüyor satın almalar v.s. Dünden önceki gün biraz rahatsızlık geçirdim, bu sabah da tekrarladı. Burada olmak atmosferi yaşamak için geldim. Çok uzun bir yolunuz var, fazla sürecek tempolü yoğun sürecek. Bunu mental ve fiziksel olarak kaldırıp çok uzun zamanlar gidebileceğimi düşünmüyorum. Bunu yapımcılarla da konuştum. Teşekkür ederim dinlediler beni. Sizin de izniniz olursa burada noktalamak istiyorum. Sizinle olmak çok keyifliydi." dedi.

MasterChef Kıvanç

MasterChef Kıvanç Ermiş kimdir?

Kıvanç Ermiş 16 Mayıs 1995 Bodrum doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Bodrum'da tamamladı. Ailesinin Bodrum'da işletmesi var. Küçüklüğünden beri mutfağa hep ilgisi olduğunu belirten Kıvanç, insan ilişkilerine de önem veriyor. Basketbol hayatında büyük bir yer kaplıyor. Lise öğrenimi için Antalya'ya gitti ve lise son sınıfta büyük bir sakatlık geçirdi ve sporu bırakma kararı aldı.

Hayatında hep tutku olarak kalmış iş için eğitim almak istediğini farketmiş ve daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi gastronomi bölümüyle mutfak hayatı başlamış oldu. Eğitimi devam ederken çok önemli insanlarla tanışarak, çok güzel fırsatlar yakalamış. Öğrenciliği devam ederken Private cheflik yapmaya başlamış ve daha sonra bir kaç işletmenin talepleriyle danışmanlık yapmaya karar vermiş.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal