08.01.2024-11:45 (Son Güncelleme:08.01.2024-11:45)


1

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef All Star'ın dün gece gerçekleşen büyük finalinde, finale kalan yarışmacılardan Tahsin Küçük canlı yayında aniden fenalaştı.



2

Şeflerin şampiyon olan ismi açıklayacakları esnada rahatsızlanan Tahsin'in yardımına bir diğer finalist Esra yetişti. Sağlıke ekibi Tahsin'e müdahale ederken, TV8'deki MasterChef canlı yayını durdu.



3

Aylardır süren kıran kırana yarışlardan sonra MasterChef All Star finali canlı yayında gerçekleşti. Büyük finale kalan Tahsin Küçük ve Esra Tokelli 3 etaptan oluşan zorlu finalde tabaklarını hazırlayarak şeflerin karşısına çıktı.



4

Ancak şampiyon olan ismin açıklanacağı esnada ise izleyenleri korkutan bir olay meydana geldi.



5

Esra ile birlikte finalist olan Tahsin Küçük karar anında isim açıklanırken aniden fenalaştı. Bir anda gözleri kapanan Tahsin'e ilk yardıma yetişen yarışmacı Esra oldu. Şeflerin de yanına koştuğu Tahsin'e sağlık ekibi müdahalede bulundu.



6

Korku dolu anları seyirciler endişeyle izlerken, sağlık ekibinin müdahalede bulunduğu Tahsin de kendine geldi. MasterChef canlı yayını ise aniden durdu ve fragmanlar yayınlanmaya başladı.



7

Daha sonra yayına geri dönen Tahsin "Açlık vardı heyecan adrenalin yükselmesi tam da karar anı. İzleyenler kusura bakmasın" açıklamalarında bulundu.



8

MasterChef 2023 şampiyonu ise şeflerden daha yüksek puanı kapan Esra oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr