26.08.2022-14:41 (Son Güncelleme:26.08.2022-14:41)


1

Dokunulmazlık oyunu

Dokunulmazlık oyunu

Dokunulmazlık oyunu için kıyasıya yarışan iki takım Türk mutfağından yemekler yaptı. Yarışmanın kazananı ise kırmızı takım oldu.



2

Mavi takım kaybetti

Mavi takım kaybetti

İlk dokunulmazlığı kaybeden mavi takım eleme adayını belirlemek için oylama yaptı. Sonrasında tansiyon yükselmeye başladı.



3

Gergin anlar

Gergin anlar

O gergin anlarda yarışmacı Gamze, Burak Kaya’nın kendisine hakaret ettiğini söyledi. Burak Kaya ise bu durumu kabul etmedi.



4

İspiyonculukla suçladı

İspiyonculukla suçladı

Burak Kaya, Gamze’yi ispiyonculukla suçlayıp özür dilemesini istedi. Sonrasında sarf ettiği sözler ortalığı karıştırdı.



5

Hakaret etti

Hakaret etti

Şeflerin olaya girmesi üzerine Burak Kaya, "Gamze'ye gerizekalı ve çakal dedim. Yüzüne karşı da söylerim" dedi.



6

Somer Şef sinirlendi

Somer Şef sinirlendi

Bu sözlere sinirlenen Somer Şef ise "Hop, burada bir dur. Öyle bir laf kullanamazsın. Eğer böyle bir laf söylediysen biz buna izin vermeyiz. Çünkü bu hakaret" dedi.



7

Burak Kaya'nın sözleri

Burak Kaya'nın sözleri

Burak Kaya "O benden özür dileyecek ama hakarette bulunmadı. Çocukça bir şekilde beni ispiyonluyor" deyince Mehmet Şef’in tepesi attı. Açtı ağzını yumdu gözünü.



8

Mehmet Şef öfke kustu

Mehmet Şef öfke kustu

Mehmet Şef, "Oğlum sen bir dinleyeceksin önce. Hiç kimseyi konuşturmuyorsun. Sürekli kendinin haklı olduğunu düşünüyorsun. Gamze bana orada bir şeyi ispiyonlamadı. Gamze senden ne diye özür dileyecek? Şu an özür dilemesini gerektirecek bir kelime yok. Sen o laflardan dolayı özür dileyeceksin. Sen dileyeceksin, o dilemeyecek. Devamını getirme" dedi. Yarışmada yaşanan bu gerginlikten sonra Burak’ın yarışmadan eleneceği söylentiler arasında. Ancak bir açıklama yapılmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr