15.06.2023-12:08 (Son Güncelleme:17.10.2023-11:52)


1

MasterChef All Star izleyici ile buluştu. Yeni kadronun eski yarışmacı ve şampiyonlardan oluşacağı MasterChef All Star'da Kıvanç, Eda, F. Batuhan, Suna, Güzide ve Batuhan hünerlerini sergiledi.



2

Barış ve Barbaros kavgası

Barış ve Barbaros kavgası

Barış, yanına gelen Barbaros'a "Sessiz konuş diyorum. Niye sen bizi reklam ediyorsun millete. Elini kolunu ne oynatıyorsun?" diye çıkıştı. Seslerin yükselmesinin ardından şefler "Çocuklar ne oluyor?" diyerek olaya müdahil oldu. Barış'ın Barbaros'a fiziksel temasta bulunmaya çalıştığı anlar ise görenleri şaşırttı. Ayaz ve Metin kavgayı ayırmaya çalıştı. Somer Şef, gecenin sonunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "MasterChef tarihinde aday belirlemeyi biraz sonra yapacağımız şekilde yaptığımız hiçbir oyun olmadı.



3

MasterChef Eda ve Kerem

MasterChef Eda ve Kerem

Acun Ilıcalı MasterChef All Star'a veda eden Kerem Giritlioğlu'na eski yarışmacılardan destek mesajı yağdı. Elenen yarışmacı da story'sinde gelen destek paylaşımlarını paylaşarak teşekkür etti. Destek mesajı paylaşanlar arasından geçen hafta elenen Eda Karabulut da vardı. Ancak Kerem Eda'nın paylaşımına sayfasında yer vermedi. Bunun üzerine Eda, Kerem'e sitem etti.



4

Dilara gözyaşlarına boğuldu

Dilara gözyaşlarına boğuldu

MasterChef yarışmacıları haftanın son eleme adayı olmamak için birbiriyle yarıştı. Güzide, Dilara, Eda, Sefa, Batuhan, Tanya, Büşra ve Çağatay'ın eleme adayı olmamak için hünerlerini sergiledi. Ancak ortam bir anda gerildi. Karidesi temizlerken yaptığı hatayı fark eden Dilara, "Sinirden konuşamıyorum" deyip ağladı. Potaya giren isim ise Gülizar oldu.



5

Uğur Kardaş

Uğur Kardaş

MasterChef All Star sezonunda dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Yarışmaya yeni katılan eski sezon şampiyonlarından biri olan Uğur Kardaş eleme potasında yer alıyordu. Kıran kırana geçen mücadelelerin ardından MasterChef’e veda eden Uğur Kardaş herkesi üzdü.



6

Mehmet şeften All Star'da ilk ceza

Mehmet şeften All Star'da ilk ceza

MasterChef All Star'da heyecanın dozu giderek artıyor. 2019-2020 yılı yarışmacıları ana kadroya girebilmek için hünerlerini sergiledi. Gecenin sonunda MasterChef'in 6. yarışmacısı belli oldu fakat kazanan isim Berk'in yaptığı hatanın gölgesinde kaldı.İki kere tadım yaparken Mehmet şefe yakalanan Berk, ceza aldı. İşk yaptığı yemek geçersiz sayıldı. Berk kalan ürünlerden aynı yemeği baştan yapmak zorunda kaldı.



7

Yarışmada ana kadroya giren ilk yarışmacı Mehmet Yalçınkaya tarafından açıklandı. Ünlü şef, "All Star'a hoş geldin" diyerek güzel gelişmeyi duyurdu.



8

MasterChef All Star'da ana kadroya giren ilk yarışmacı Güzide Mertcan oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr