Maskesiz Kadın Önce Polise Saldırdı, Sonra Çığlık Atarak Kaçtı

Bursa’da kendisini maske takması hususunda uyaran emniyet güçlerine saldırarak hakaretler savuran bir kadın, daha sonra çığlık atıp kaçtı.

15.12.2020-15:49 - (Son Güncelleme: 16.12.2020-10:34)

Hadise, geçen gün Osmangazi ilçesi Osmangazi Metro İstasyonu önünde gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Güven Timleri Büro Amirliği’nde vazifeli polis, bir kadının maske kullanmadığını gördü.

Emniyet, koronavirüs önlemlerine riayet eden kadının yanına gidip, maskesini takmasını dile getirdi. Bu uyarıya öfkelenen kadın emniyet görevlisi hakaretler savurarak, vurdu. Kovid-19 kurallarına uygun hareket etmeyen kadın, sesini yükseltmeye başladı.

Emniyet görevlisi, sinirli kadını sakinleştirmeye çalıştı.

Adı Gamze S. olduğu ortaya çıkan kadın, polis memurundan defalarca kaçmaya kalkıştı. Fakat emniyet Gamze S.’nin kaçmasını önledi.

Polis memuruna mukavemet gösteren Gamze S., gözaltına alınmaya direnç gösterince olay yerine annesi olduğunu öne süren kimliği belli olmayan bir şahıs geldi. Kimliği belirsiz şahıs ilk önce emniyet görevlilerine hakaret etti.

Emniyet güçleri, sinirli kadını güçlükle sakinleştirdi. Emniyet güçleriyle konuşan Gamze S., "Sen bana bağırdın. Ben sinir hastasıyım. İlaç kullanıyorum. Özür dilerim. Annemi kaybettim. Moralim çok bozuk. Vurduğum için özür dilerim" dedi. Tüm bu olanlar ise anbean kameraya kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal