06.01.2022-10:55 (Son Güncelleme:06.01.2022-18:30)


1

Masumlar Apartmanı her hafta reyting rekoru kıran yeni bölümlerine devam ediyor. Dizinin yeni sezonuna Safiye ve Naci’nin aşkı damga vurdu.



2

Ağır psikolojik travmalarla boğuşan Safiye’nin hayatta kalmak ve iyileşme yolunda tek dayanağı olan Naci’nin, diziden ayrılacağı haberlerinin çıkması Safiye ve Naci fanlarını ayaklandırdı.



3

Magazin kulislerinde koşulan habere göre Maske Kimsin Sen Programı’nın sunuculuğunu üstlenen Tansel Öngül’ün, Masumlar Apartmanı’ndan ayrılacağı konuşuluyor.



4

Sosyal medyada olay olan dedikodular sonrasında başarılı oyuncu Tansel Öngel’den henüz bir açıklama gelmezken, dizinin yapımcılarından da konuyla ilgili bir açıklama henüz yapılmadı.



5

Bir diğer iddia ise Tansel Öngel2in diziden ayrılmasının hikaye gereği olduğu, Naci karakteri için yazılan hikayenin sonuna gelindiği yönünde.



6

Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlaması olan hikayede, Naci’nin ilerleyen bölümlerde hastalığına yenik düşeceği ve öleceğinin yer alması da Tansel Öngel’in, diziden ayrılacağı dedikodularını güçlendirdi.



7



8



9

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr