07.08.2020-14:23 (Son Güncelleme:19.05.2024-10:48)


1

Hem yemyeşil bir bahçe hem de kupanızı koyabileceğiniz bir yerin güzel görünmesini sağlamak için neler yapıyorsunuz? Üzerine örtü örten de var aksesuarlar koyarak renklendirmeye çalışan da. Peki dana önce sukulent kullanarak masalarınızı dekore etmeyi düşündünüz mü? İşte bir bitki ile masalarınızı değişiklik yaratabileceğiniz tavsiyeler...



2

Evinizi sade kullanmayı seviyor olabilirsiniz ama masanızda bir renk kullanarak tüm ilgiyi tek bir eşyada toplamak oldukça hoş olacaktır. Yuvarlak yapıda olan masanızın ortada boş olan kısmı için sukulent kullanarak farklı dekore edebilirsiniz.



3

Evinizin kış bahçesinde fazlasıyla bitki bulundurmak istiyor olabilirsiniz. Fakat bir yandan da etrafın evcil hayvanınız tarafından dağılmasını istemiyor olabilirsiniz. Bunun için kış bahçenizin masasına sukulent koyarak bahçenizde bitki bulundurarak ortama farklı bir hava katmış olursunuz.



4

Eskiden anneannelerimizin kullandığı üstü cam ama içine de bir şeyler koyabileceğiniz kapaklı masaları hatırlıyorsunuz değil mi? Üzerine o zamanlar dantel örtüleri örtülürdü. Ama şimdilerde o modanın yerini tamamen görünümü cam olan masanın içini sukulent ile rengarenk döşemek aldı.



5

Son zamanlarda oldukça moda olan işlenmemiş ağaç masalar doğal ve rahat bir ortamdaymışsınız gibi hissetmenize neden oluyor. Be masaların üzerine tabii ki bir örtü ya da bir aksesuar koymak zıtlıkların içinde kalmasına neden olacaktır. Yapmanız gereken en güzel yöntem ise sukulent çeşitlerini kullanarak farklı bir hava katmak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr