04.03.2022-09:49 (Son Güncelleme:04.03.2022-10:05)


1

Fransız ekibi Marsilya'nın, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun transferiyle ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ile sezon sonunda yolların ayrılacağı gündeme gelmekte. Galatasaray'dan, Avrupa'ya transfer olmayı planlayan Kerem Aktürkoğlu ile ilgili her geçen gün sürpriz gelişmeler yaşanmakta.



3

Futbolcu bu sezon gösterdiği performans ile kötü bir sezon geçiren Galatasaray'da en etkili isimlerden birisi haline geldi. Bu anlamda futbolcunun pek çok önemli taliplisi ortaya çıktı. Futbolcu ile son olarak ise Fransız ekibi Marsilya'nın çok ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



4

Marsilya'nın genç yıldızın transferiyle oldukça yakında ilgilendiği ve bu anlamda transferde yakın zamanda önemli gelişmelerin olacağı belirtiliyor. Bu anlamda Kerem Aktürkoğlu'nun, Fransız ekibine transferiyle ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olabileceği ifade edilmekte.



5

Bu sezon 39 karşılaşmada 9 gol, 9 asistlik önemli bir performans ortaya koyan Kerem Aktürkoğlu, Avrupa takımlarının sıkı markajına girmiş durumda.



6

Sarı kırmızılıların ise 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki futbolcuyu satarak kasasını rahatlatmayı planladığı gelen başka bilgiler arasında.



7

Bu anlamda yıldız futbolcunun transferiyle ilgili gelişmeler yakından takip edilmekte.



8

Kerem Aktürkoğlu ile Marsilya'nın ciddi bir şekilde ilgilenmesi Galatasaraylı taraftarların ve Marsilya taraftarları arasında gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR