01.10.2021-09:29 (Son Güncelleme:01.10.2021-09:45)


1

Sarı kırmızılı temsilcimiz dün zorlu Marsilya deplasmanından 0-0'lık beraberlik ile ayrıldı. Olaylı maç Fransa basınında büyük yankı uyandırdı.



2

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci karşılaşmasında Olympique Marsilya ile deplasmanda karşılaştı. Galatasaray zorlu maçtan 0-0 berabere kalarak grupta 4 puana ulaştı ve liderliğini sürdürmeyi başardı.



3

Olaylı maç Fransa basınında geniş yer buldu. Fransız basını özellikle maç esnasında tribünde yaşanan olayları gündemine taşıdı.



4

Fransa'nın ünlü bir başka gazetesi Le Figaro ise maç sonrası milli futbolcu Cengiz Ünder'in performansına atıfta bulundu. Gazete yaptığı açıklamada, "Ünder elinden gelen her şeyi yaptı, taraftar her şeyi mahvetti" başlığına yer verdi.



5

Sports adlı site ise Marsilya'nın Moskova deplasmanında da iyi oyun oynadığını ve 1 puanla döndüğünü vurguladı. "Olympique Marsilya yine üzgün" başlığına yer verildi.



6

La Provence adlı site ise Marsilya'nın daha iyi olduğunu ifade etti. "Olympique Marsilya, Velodrome'da Galatasaray'a karşı 2 puan kaybetti" başlığına yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR