Marmaris'te Şubat soğuğu yaşanmıyor! Yerli turist denize girmeye başladı

Türkiye’nin bazı bölgelerinde mevsimüstü sıcaklık etkisini göstermeye devam ediyor. Muğla’nın Marmaris İlçesindeki bazı vatandaşlar sıcak havayı fırsat bilip denize girdi.

26.02.2024-10:20 - (Son Güncelleme: 26.02.2024-17:40) Marmaris'te Şubat soğuğu yaşanmıyor! Yerli turist denize girmeye başladı

Hava sıcaklığı Tüm Türkiye’de etkisini aynı seyrettirmiyor. Ege Bölgesi’nde sıcaklık Şubat ayında devam ediyor. Deniz suyunun sıcak olduğunu belirten vatandaş ‘yüzmeyi çok seviyorum yaz gibi ‘ dedi.

Marmaris'te güzel hava

‘‘Deniz çok güzel ama biraz kirli!’’

İHA’dan ulaşılan bilgilere göre Marmaris’te 20 derecenin üzerindeki güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, termoslarını ve sandalyelerini alarak halk plajlarına geçerek günün keyfini çıkardılar. Bazıları ise cep telefonlarıyla anı ölümsüzleştirdi. Bir grup vatandaş ise denize girerek güzel havada mutlu vakit geçirdiler. Deniz suyu sıcaklığının 22 derece civarında olduğu öğrenilen denize giren kişilerden Mithat Tunçsoy, ‘Kış olmasına rağmen su çok güzel, herkes girsin bence. Deniz biraz kirliydi ama yine de çok güzeldi’ ifadelerine yer verdi.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal