Marmaray seferleri saat kaça kadar devam edecek? Ramazan ayında seferler saat kaça kadar devam edecek? Ramazan ayı Marmaray sefer saatleri

İstanbul'un ulaşım araçlarından birisi olan Marmaray'ın Ramazan ayında ki sefer saatleri merak edildi. Ramazan ayında yeniden düzenlenecek olan Marmaray seferlerinin saat kaçta biteceği araştırılmaya başlandı. Peki Ramazan ayında Marmaray seferleri saat kaça kadar sürecek? detaylar haberimizde yer almaktadır.

01.04.2022-20:31 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-20:31) Marmaray seferleri saat kaça kadar devam edecek? Ramazan ayında seferler saat kaça kadar devam edecek? Ramazan ayı Marmaray sefer saatleri

İstanbul'un en önemli ulaşım araçlarından birisi olan Marmaray'ın sefer saatleri Ramazan ayında düzenlenecek. Ramazan ayında yeniden düzenlenecek olan Marmaray sefer saatlerinin saat kaçta sona ereceği araştırılmaya başlandı. Ramazan ayı boyunca geçerli olacak sefer saatlerinde yapılan düzenlemeyi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından açıklandı. 

Ramazan ayında Marmaray seferleri saat kaça kadar sürecek

Ramazan ayında Marmaray seferleri saat kaça kadar sürecek?

İstanbul'da ulaşım aracı olarak en çok kullanılan Marmaray'ın sefer saatleri Ramazan ayında değişecek. İstanbul'da Ulaşım aracı olarak Marmaray'ı seçen vatandaşlar ise Marmaray sefer saatlerinin saat kaçta sona ereceğini araştırmaya başladı. Marmaray'ın sefer saatlerinde yapılan değişikliği Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Marmaray seferleri Ramazan ayı boyunca Cuma ve Cumartesi günleri gece saat 02:00'ye kadar uzatılmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal