Marmaray seferleri açıldı mı, çalışıyor mu, seferler ne zaman açılacak?0 Haziran 2022 Marmaray seferleri son durum

Marmaray Bostancı istasyonunda bir kişinin raylara atlayarak hayatına son vermesi gündeme bomba gibi düştü. Üzücü olay sonrası Marmaray seferleri iptal edildi. Vatandaşlar seferlerin ne zaman başlayacağını merak etmeye başladı. Peki, Marmaray seferleri yeniden başladı mı? Marmaray seferlerinde son durum ne? İşte yanıtı…

20.06.2022-22:58 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-22:58) Marmaray seferleri açıldı mı, çalışıyor mu, seferler ne zaman açılacak?0 Haziran 2022 Marmaray seferleri son durum

Marmaray Bostancı istasyonunda 20 Haziran Pazartesi günü saat 19:00’da şok eden bir intihar olayı yaşandı. Kimliği belirlenemeyen bir genç raylara atlayarak intihar etti. Gencin hayatını kaybettiği olayın ardından Marmaray seferleri iptal edildi. Marmaray hattını kullanan vatandaşlar ise seferlerin ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. 

Marmaray’da yaşanan intihar olayının ardından tren seferleri iptal edilmişti. Vatandaşlar üzücü olay nedeniyle durdurulan tren seferlerinin ne zaman yeniden başlayacağını öğrenmek için araştırmalarına başladı. 

Marmaray

Marmaray’da intihar!

İstanbul’da 20 Haziran Pazartesi günü akşam saatlerinde şok eden bir olay yaşandı. Bir genç tren yaklaştığı sırada kendisini raylara atarak intihar etti. Gencin raylara atladığını gören çevredeki vatandaşlar hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler çevrede güvenlik önlemi alırken raylara atlayan gencin ise hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından tren seferleri durdurulurken yolcular da istasyondan uzaklaştırıldı. 

Olayın ardından Marmaray resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden konuya ilişkin açıklamada bulundu. Açıklamada, Marmaray Bostancı durağında meydana gelen üzücü bir olay nedeniyle tren seferlerinin Erenköy-Maltepe arasında tek hat olarak gecikmeli bir şekilde devam edeceği belirtildi. 

Marmaray seferleri

Seferler açıldı mı?

Marmaray resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı yeni bir paylaşımda, Marmaray seferlerinin çift hattan işlemeye başladığını ve tren seferlerinin normale döndüğünü belirtti.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal