Marmara'da zincirleme kaza: 11 ölü

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde 7 aracın karıştığı kazada 11 kişi hayatını kaybetti.

28.12.2023-09:12 - (Son Güncelleme: 28.12.2023-09:31) Marmara'da zincirleme kaza: 11 ölü

AA muhabirinden alınan bilgilere göre, otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkiinde aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen nedenle zincirleme kaza yaptı. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, 11 kişinin hayatını kaybettiğini, 57 kişinin yaralandığını bildirdi. Vali Karadeniz, yaralıların hastanelere naklinin gerçekleştirildiğini ve ekiplerin bölgedeki çalışmasının sürdüğünü belirtti.

Kazada 11 kişi hayatını kaybetti.

Bakan Tunç: soruşturma başladı

Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde yaşanan kazayla ilgili olarak Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, kazada 11 kişinin öldüğünü, 7'si ağır 57 kişinin yaralandığını açıkladı. Tunç, korkunç kazaya yönelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 "Kuzey Marmara yolu Sakarya mevkiinde 11 vatandaşımızın vefat ettiği, 7'si ağır 57 vatandaşımızın yaralandığı aşırı sis sebebiyle birden çok aracın karıştığı trafik kazasında vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup bir cumhuriyet başsavcı vekili koordinesinde üç cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir."


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal