Marmara Bölgesi'ne meteor mu düştü? Meteor nereye düştü? Meteor düştü iddiası sosyal medyayı salladı

Marmara Bölgesi'ne meteor düştüğü iddiası sosyal medyanın en çok konuştuğu konuların başında yer almaya başladı. Ankara'dan da gözlemlendiği söylenilen meteor yağmurunun gerçekten olup oluşmadığı da meteor konusu oldu. Çok sayıda kullanıcı' Marmara Bölgesi'ne meteor mu düştü?' 'Meteor nereye düştü?' sorularına yanıt aramaya başladı. İşte sosyal medyanın gündemindeki meteor iddiası..

14.05.2022-00:15 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-08:47) Marmara Bölgesi'ne meteor mu düştü? Meteor nereye düştü? Meteor düştü iddiası sosyal medyayı salladı

Bazı sosyal medya kullanıcıları Marmara Bölgesi'ne meteor düştüğünü iddia etti. Daha sonra bu iddiaların arkasında gelen yorumlarla birlikte meteor yağmuruna ilişkin iddialar daha da güçlendi.

Yalnızca Marmara Bölgesi'nde yaşayan vatandaşlar tarafında görülmeyen Ankara'da yaşayanlar tarafından da görüldüğü öne sürülen meteor yağmurunun gerçekte var olup olmadığı merak konusu oldu. Peki, meteor nereye düştü? Marmara Bölgesi'ne meteor mu düştü? İşte, sosyal medyayı en çok konuştuğu meteor iddiası..

Marmara Bölgesi'ne meteor mu düştü

"Meteor düştü iddiası sosyal medyayı salladı"

İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi'nde bulunan Kocaeli, Sakarya gibi illerde yaşayan bazı vatandaşlar bölgeye meteor düştüğünü öne sürdü. Ankara'dan da görüldüğü öne sürülen meteor yağmuru iddiası bir anda sosyla medyada gündem oldu.

Birçok şehirden net bir şekilde görüldüğü öne sürülen yeryüzüne düştüğü söylenirken meteor yağmurunun saat 21.10 sularında yeryüzüne parlak bir şekilde indiği ifade edildi.

Marmara Bölgesi'ne meteor mu düştü

Sosyal medya kullanıcıları tarafından iddia edilen meteor yağmuruna ilişkin henüz resmi kaynaklardan bir açıklama gelmedi.

Merve Tuzal
mervetuzal@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal