Marketten su alan kadın şok geçirdi: Şişelerin içinden denizanası çıktı

Türkiye’nin içme suyu üretimindeki lider markalarından birisine ait olan cam şişelerin içinden deniz anası çıktı. Marketten 3 kasa su alan kadın şok geçirdi. İşte ayrıntılar...

17.10.2022-10:24 - (Son Güncelleme: 17.10.2022-16:51) Marketten su alan kadın şok geçirdi: Şişelerin içinden denizanası çıktı

Marketten 3 kasa cam şise su alan bir kadın, şişelerin bazılarının içerisinde beyaz renkli hareket eden cisimler olduğunu fark etti. Ağzı henüz açılmamış olan ve son kullanma tarihleri Kasım 2023 şeklinde belirtilen şişelerin içindeki cisim tedirginliğe sebep oldu. Şişelerin sahibi kadın ise cep telefonuyla şişe içindeki cismi görüntüledi.

Hem de birden fazla sayıda

Cep telefonuyla elindeki suyun videosunu kaydederek son kullanma tarihini kameraya gösteren kadın, suyun daha yeni doldurulduğunu ve son kullanım tarihinin 2023 Kasım ayı olduğuna vurgu yaptı. Lütfen dikkatli olun diyerek insanlara uyarıda bulunan kadın, "Bunu içtiğim gün salı günü yani, oğlumla beraber hastanelik olduk. Çocuklarınıza, kendinize lütfen çok dikkat edin." şeklinde uyarıda bulundu.

Şişenin içinden denizanası

Şişe suyun sahibi olan markadan henüz konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Sağlık Bakanlığı’nın şirket hakkında soruşturma başlatacağı tahmin ediliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal