Marketteki Kız Meselesi Kavgası Kanlı Bitti

İstanbul Fatih ilçesinde, Afganistan uyruklu gençlerin kız meselesi sebebiyle başladığı kavgaları cinayetle son buldu. Kavgaya dahil olan 26 yaşında olan bir genç, pek çok insanın gözü önünde bıçaklandığı dakikalar bir marketin güvenlik kamerasına kaydedildi.

16.11.2020-11:10 - (Son Güncelleme: 16.11.2020-11:46)

Fatih, Nişanca Mahallesi, Mola Taşı Caddesi üzerinde 9 Kasım'da gerçekleşen olayda bir marketin önünde yedi sekiz kişi birbirine girdi.

HERKESİN ORTASINDA BIÇAKLADI

Sokaktaki pek çok insanın tanık olduğu kavga esnasında Ahmet Khaalid (26) bıçaklanarak ağır bir şekilde yaralandı. Zanlılar olay mahallinden koşarak uzaklaşırken, yaralanan Ahmet Khaalid Samatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Afganistan uyruklu Ahmet Khaalid doktorların bütün uğraşlarına rağmen kurtarılamadı.

SORUN KIZ MESELESİYMİŞ

Cinayet Büro Amirliği aracılığıyla cinayetle ilgili başlatılan soruşturmada, emniyet güçleri güvenlik kamera görüntüleriyle zanlıların kimliklerini belirledi. Afganistanlı Bilal M.(43), Zebi M.(18), Reham M.(20) Bayrampaşa'da Rahman A.(23) Surgun Ş.(20) de Sultangazi ilçesinde meydana gelen hadisenin ardından gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguya alınan zanlıların daha öncede kız meselesi sebebiyle tartıştıkları, cinayet günü marketin önünde birbirilerini gördüklerinde bir defa daha kavga ettikleri ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal