Mario Mandzukic Başakşehir ile Anlaştı!

Süper Lig’in dev kulüplerinin radarında yer alan tecrübeli golcü Mario Mandzukic için önemli bir iddia ortaya atıldı. Hırvat forvetin Medipol Başakşehir ile anlaşma sağladığı ortaya çıktı.

02.10.2020-16:57 - (Son Güncelleme: 02.10.2020-16:51) Mario Mandzukic Başakşehir ile Anlaştı!

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de listesinde yer alan, geçtiğimiz haftalarda Rus Ligi takımlarından Lokomotiv Moskova ile anlaştığı kaydedilen fakat resmi açıklaması bir türlü gelmeyen Mario Mandzukic için ülkemizde yeni bir kulüp devreye girdi.

MOSKOVA İLE PÜRÜZ YAŞADI

Rus Gazeteci Nobel Arustamyan'ın iddialarına göre Hırvat futbolcu, Lokomotiv Moskova ile gerçekleştirdiği görüşmelerde son anda bir pürüz yaşadı ve Medipol Başakşehir devreye girerek iletişime geçti.

Deneyimli oyuncunun, senelik 2.4 milyon euro üzerinden Lokomotiv Moskova ile anlaştığı fakat kontratının detaylarında sıkıntı çıkması sebebiyle menajerinin daha önce de kendileriyle görüşme yapan Başakşehir'e mesaj yolladığı aktarıldı.

'BAŞAKŞEHİR İLE ANLAŞMA SAĞLANDI'

Gerçekleşen görüşmelerin sonrasında Mandzukic'in Başakşehir ile büyük ölçüde anlaştığı ve transferin zaman süre içinde açıklanabileceği kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal