Marilyn Manson İstismar İle Suçlanıyor!

ABD'li müzisyen Marilyn Manson'ın eski asistanı Ashley Walters, istismardan dolayı Manson'a dava açtı.

20.05.2021-12:19 - (Son Güncelleme: 20.05.2021-13:08)

ABD’li müzisyen Marilyn Manson, cinsel istismardan yargılanacak. Manson'ın asistanı müzisyenin, kendisini sabaha kadar evinde tuttuğunu, ardından cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti. Ayrıca mahkemeye sunulan belgelerde Manson'ın genç kadına misafirlerine meyve ikram etmek, misafirlerle flört etmek ve kendisine dokunmalarına izin vermek gibi taleplerinin olduğu bilgileri yer aldı.

Mahkeme belgelerine göre Walters'ın avukatları Salı günü Los Angeles'ta dava başvurusunu verdi. Belgelere göre Walters'ın avukatları Manson'ın korkunç ve vahşi bir patron olduğunu, arkadaşlarına ‘Walters'ı el ile taciz edip öpebileceklerini’ söylediğini, Walters'ı aralıksız 48 saat çalıştırdığını öne sürdü. ABD basınına konuşan Manson'ın avukatları ise suçlamaları reddetti.

Walters'ın avukatları gerçek adı Brian Warner olan Manson'ın ‘elindeki gücü, ününü ve bağlantılarını kullanarak eski çalışanını sömürdüğünü ve mağdur ettiğini’ belirtti. Avukatlara göre Manson, Walters'ı ‘sanatsal işbirliği ve yaratıcı fırsatlar sunma vaadiyle’ işe ikna etti fakat sonunda Walters kendisini ‘kişisel ve profesyonel cinsel istismar, manipülasyon ve psikolojik tacizin içinde buldu’.

Mahkemeye sunulan belgelere göre Walters, Manson ile 2010'da, 26 yaşındayken, Manson'ın kendisine MySpace üzerinden ‘İşlerini beğendim’ mesajı atmasıyla tanıştı. Manson'ın resimlerine bakmak ve işbirliği imkanlarını konuşmak için Hollywood'daki evinde Manson'ı ziyaret eden Walters, gece 2 gibi gitmeye çalıştığında otoparkın sabah 7'ye kadar kilitli olduğu yanıtını aldığını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal