Mardin'de Annelere Destek Yürüyüşü

Mardin’de sosyal medyadan yaptıkları ’teröre lanet, analara destek’ çağrısıyla bir araya gelen kalabalık grup, Türk bayraklarıyla yürüyerek terörü lanetledi, HDP önünde eylem yapan annelere destek verdi.

12.09.2019-23:19 - (Son Güncelleme: 12.09.2019-23:16) Mardin'de Annelere Destek Yürüyüşü

Genç, yaşlı, çocuk kalabalık grup, Türk bayraklarıyla “Şehit Özel Harekat Müdürü Tufan Kansuva, Şehit Jandarma Onbaşı Mehmet Acar, Şehit Güvenlik Korucusu Evren Başçı, burada” sloganları atarak teröre lanet yağdırdı.

TÜRK BAYRAKLARIYLA ARACINI SÜSLEDİ

Yürüyüşe babası ile birlikte katılan 8 yaşındaki Mert Tufan güvenlik güçlerine destek vermek ve Türk bayrağını dalgalandırmak için burada olduğunu söyledi. Lise öğrencisi ve atık malzemelerle kendi otomobilini üreterek bir ilke imza atan Muzaffer Muratoğlu da aracını Türk bayrakları ile süsleyerek yürüyüşe destek verdi.

SLOGANLAR ATTILAR

HDP İl Başkanlığı önünde İstiklal Marşını okuyan vatandaşlar Vali Ozan Caddesi'nden Ravza Caddesi'ne ardından 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'na kadar bayraklarla yürüdü. Parkta şehitler için saygı duruşunda bulunan ve şehitlerin isimlerini okuyan vatandaşlar, 'Kahrolsun PKK', 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Askere, polise uzanan eller kırılsın', 'Türk Kürt kardeştir', 'Ne mutlu Türküm diyene', 'Her Türk asker doğar', 'Şehidim hakkını helal et bize', 'Vatan sana canım feda' sloganları attı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal