Maradona'nun Tabutunu Açıp Selfie Çekti!

Maradona'nın tabutunu açıp selfie çeken cenaze evi çalışanı sosyal medyada büyük tepki topladı. Cenaze evi sahibi Arjantin basınıyla yaptığı görüşmede çalışanın işine son verildiğini belirtti.

27.11.2020-11:32 - (Son Güncelleme: 27.11.2020-11:51) Maradona'nun Tabutunu Açıp Selfie Çekti!

Dünyaca ünlü futbolcu Maradona, 25 Kasım'da Arjantin'deki evinde 60 yaşında yaşama veda etmişti. Ön otopsi raporuna göre yıldız futbolcunun uyurken "kronik kalp yetmezliğine bağlı akut akciğer ödemi" nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

Arjantin'de Diego Armando Maradona'nın ölümü nedeniyle 3 günlük ulusal yas ilan edilirken, eski takımı Boca Juniors tüm stadının ışıklarını söndürürken onun locasının ışıklarını açık bırakmaya başladı. UEFA da Şampiyonlar Ligi maçlarından önce futbolcu anısına saygı duruşunda bulunulacağını duyurmuştu.

Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez, "Maradona, tüm dünyada Arjantin'i temsil etti ve bizlere müthiş bir keyif yaşattı. Bunun karşılığını hiçbir zaman ödeyemeyeceğiz" dedi.

Ünlü futbolcunun dün düzenlenen cenaze töreninde tepki çeken bir olay yaşandı.

Buenos Aires'teki Sepelios Pinier cenaze evindeki törende, çalışanlardan biri Maradona'nın tabutunu hazırlamakla görevlendirildi. Cenaze çalışanı, tabut kapağını açarak Maradona'nın cansız bedeniyle selfie çekti. Arjantinli efsanenin defin işlerinden sorumlu görevlinin skandal fotoğrafları sosyal medyaya yansıdı. Çalışanın sosyal medyada paylaştığı fotoğraf büyük öfke uyandırdı.

Söz konusu fotoğraflarda yer alan isimlerden birinin kimliği tespit edildi. Maradona'nın naaşının nakil edildiği esnada cenaze aracında da bulunduğu öğrenilen Diego Molina isimli çalışana tepkiler yağdı.

Twitter'da bazı kullanıcılar, çalışanın çok saygısızca davrandığını ve vatandaşlıktan çıkarılması gerektiğini söyledi.

Cenaze evi sahibiyse yerel medyaya olaya ilişkin yaptığı açıklamasında çalışanın kovulduğunu belirtti.

"YIKILMIŞ DURUMDAYIZ"

Cenaze işlemleri sırasında telefonların toplandığını söyleyen cenaze evi müdürü Picon, "Babam 75 yaşında ve şu an ağlıyor. Ben ağlıyorum, kardeşim ağlıyor. Tam anlamıyla yıkılmış durumdayız. Molina burada çalışmıyor. Tabut çok ağır olduğu için üçüncü parti bir firmadan gelen bir çalışan. Ailesi sedir ağacından bir tabut istemişti ve bu ürün ciddi manada ağır olduğu için taşınması problem oluyor. Kendisi bu yüzden çağrıldı. İşlemler sırasında telefonlarını toplayıp daha sonra teslim etmiştik. Sanırım polis nakliye için beni çağırdığı esnada bunu yapmışlar" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal