Mansur Yavaş Cumhurbaşkanlığı için aday olacak mı? Mansur Yavaş iddiasına açıklama gecikmedi

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan bir açıklamada, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın aday olup olmayacağına ilişkin ortaya atılan iddialara yanıt verildi. Mansur Yavaş Cumhurbaşkanlığı için aday olacak mı?

06.04.2022-10:01 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-10:02) Mansur Yavaş Cumhurbaşkanlığı için aday olacak mı? Mansur Yavaş iddiasına açıklama gecikmedi

2023 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefet tarafının kimi aday göstereceği büyük merak konusu. Cumhur İttifakı neredeyse seçime hazır olarak görülürken Millet İttifakı adayını henüz açıklamadı. Bu durum da siyaset gündeminde başarılı olan bazı isimlerin ön plana çıkmasına neden olmaya başladı.

Mansur Yavaş Cumhurbaşkanlığı için aday olacak mı?

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için adı en fazla duyulan isimlerden biri de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş. Özellikle sosyal medya kullanıcıları Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olacağına ilişkin konuşurken bazıları da kesin olarak ilişkilendiriyor.

Mansur Yavaş Cumhurbaşkanlığı için aday olacak mı?

Mansur Yavaş Cumhurbaşkanlığı için aday olacak mı?

Ortaya atılan iddialara ilişkin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, tarafından bir açıklama yayınlandı. Sosyal medyanın en çok konuşulan konuların başında Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında yapılan açıklamada Gültekin, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanlığına aday olacağı ile ilgili çok sayıda spekülatif haberlerin yer aldığını fakat kendilerinin nu haberlerle hiçbir ilgilerinin olmadığını söyledi.

Volkan Memduh Gültekin, Twitter hesabı üzerinden yayınladığı açıklamasında şu an gece-gündüz demeden çalıştıklarını Ankara'ya verdikleri sözleri yerine getirmek için uğraştıklarını belirterek amaçlarının üretimi artırarak hiçbir çocuğun yatağına aç girmemesini sağlamayı görev haline getirdiklerini aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal