Mankenlerin Zayıflama Sırları

Mankenler işleri gereği bir ömür boyu kilolarına dikkat etmek zorundadırlar. Bu da onların mesleklerinin gerektirdikleri arasındadır. Ancak zamanla diyet yapa yapa kendileri için doğru beslenme rutinlerini bulup beslenmelerini buna göre ayarlarlar.

22.06.2020-14:56 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-15:22) Mankenlerin Zayıflama Sırları

En çokta mankenler diyet konularıyla uğraştıkları için mankenlerin zayıflama sırları merak konusu olmakta son derece mantıklı. Bu sebepten bizde sizler için araştırdık yazımızı mutlaka sonuna kadar okumayı unutmayın. Fazla kilolar hepimizin kabusudur. Özellikle ‘su içse yarıyor’ denilen bünyeler bir ömür diyet yapmakla meşgul oluyorlar bazıları yine de başaramıyor ve hayal kırıklıklarına uğruyorlar. Fazla kilo ayrıca tembellik, uyuşukluk, özgüven eksikliği gibi nedenleri çıkarıyor ortaya. Ayrıca psikolojik etkilerinin yanında aşırı yağlanma ayrıca damar tıkanıklığı gibi sağlık problemlerine de yol açmaktadır. Bu yüzden genellikle normal olağan kilolara sahip kişiler daha mutlu, enerjik ve hareketlidirler. Ve toplum içerisinde kilolarından dolayı özgüven eksikliği de hissetmezler. Ancak kimi insanlar bu konuda doğuştan şanssız diyebiliriz. Çünkü doğumundan yetişkinliğine kadar kilo problemi ile savaşan insanlar da oldukça fazla. Peki kiloları nasıl verebilir? Mankenler nasıl kilo verir? Mankenlerin zayıflama sırları? Gibi soruların cevapları...

Mankenler Nasıl Kilo Verir;

Türkiye'de güzel kadın dendiğinde elbette ki akla gelen ilk isimler televizyondaki ünlüler, dergilerdeki mankenler oluyor. Geçmişten bugüne binlerce ünlü bu yöntemleri denemiş ve yararlı bulduğu çözümleri bizimle paylaşmaktadırlar. En dikkat çekenleri sizin için yazımızda;

Televizyon da veya dergi kapaklarında gördüğümüz o muhteşem fizikli kadınlar çok güzel görünüyorlar. Peki genel olarak bunu nasıl başarıyorlar?

Mankenlerin Yöntemleri

  • Mankenlerin en çok kullandığı zayıflama kürlerinden biri dilimlenmiş elma ve çubuk tarçınla hazırladıkları kürdür. 1 elmanın dilimlenerek çubuk tarçın ile birlikte 1 litre sıcak suda 5 saat beklemesi ile hazırlanan bu kür yağ yakmada oldukça etkili bir kür olduğundan mankenlerin vazgeçilmez yardımcılarındandır. Ayrıca vücuttaki toksinleri atmada yardımcı olacağından vücutta yararlı etkileri olacaktır.
  • Mankenlerin zayıflama sırları dendiğinde çaydan bahsetmemek olmaz. Çay biz Türk kültüründe oldukça önemli bir yere sahiptir. Mankenlerimizin de öyle. Doğal yollardan yapılan çaylar ise yağ yakımını hızlandırıp sağlıklı olduğu için herhalde tercih etmemek ayıp olur. Basit şekillerde hazırlanmasından dolayı da oldukça tavsiye edilen zayıflama kürlerindendir.
  • Acı biber kürünü daha önce hiç duymuş muydunuz? Bu kür eğer acı yiyebiliyorsanız kesinlikle çok etkili çözümlerden biri, birçok manken acı biber kürü ile formuna kavuşmuş ayrıca 3 farklı malzeme ile yapıldığı içinde son derece basit ve pratik bir tarifi vardır.

Acı Biber Kürü Yapılışı;

3 tatlı kırmızı pul biber ile 3 adet limonun suyu, 3 su bardağı sıcak su malzemeleri ile yapılır. Tek yapmanız gereken bütün malzemeleri boş bir yerde karıştırıp biraz beklettikten sonra 3 su bardağını da gün içerisinde tüketmek olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal