10.02.2021-18:19 (Son Güncelleme:10.02.2021-18:19)


1

Manisa'da cansız bedenleri bulunan 4 gencin ölümüyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. 20 yaşındaki Ümit Zangal'ın aşırı doz uyuşturucu nedeniyle yaşamını yitirmesinin sonrasında toplu intihar kararı alan 3 gençten son intihar edenin Ümit'in kuzeni Serkan Zangal (23) olduğu açıklandı.



2

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre pompalı tüfek olay yerinde Serkan Zangal'ın bacaklarının üzerinde görüldü. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencisi Zangal'ın ailesine okul için Burdur'da olduğunun söylediği ifade edildi.



3

Olayla ilgili savcılık soruşturması devam ederken, esrarengiz ayrıntılar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Uyuşturucuya alışkın olmayan 20 yaşındaki Ümit Zangal'ın kullandıktan sonra fenalaşarak yere yığıldığı ve ağzından burnundan kan geldiği, bağ evinde yaşamını yitirdiği belli oldu.



4

Kuzenini çok seven Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencisi Serkan Zangal'ın amcasının oğlunun vefatıyla adeta şoka girdiği ve bu durumu akrabalarına açıklayamayacaklarını düşünerek diğer iki arkadaşıyla beraber uyuşturucu etkisindeyken toplu intihar kararı aldığı düşünülüyor.



5

30 KİŞİNİN TEK TEK İFADESİ ALINDI

30 KİŞİNİN TEK TEK İFADESİ ALINDI

Ümit Zangal'ın cesedini otomobile taşıyan gençler, Muharrem ZENGİN'in babası Suat ZENGİN'e ait ruhsatsız av tüfeğini alarak 500 metre ilerideki Akçeşme Mevkisi'ne geldi. Serkan Zangal, Neşet Dalgın (24) ile Muharrem Zengin'e (22) 'Önce siz intihar edin'' söyleminde bulundu. Önce Neşet ve Muharrem intihar etti. Son olarak Serkan Zangal tüfeğiyle kendi başına ateş etti. Pompalı tüfek olay yerinde Serkan Zangal'ın bacakalarının üzerinde bulundu. Gençlerden alınan svap örneklerinde hepsinin elinde barut izine rastlandı, onlar dışında herhangi bir parmak izi bulunmadı. Gençlerin ölü şekilde yer aldığı arazide beşinci bir kişiye ait ayak izine de rastlanılmadı. Gençlerin vücutlarında herhangi bir darp ya da yara izi de yer almıyordu. İntihar ettikleri bu bulgularla kesinleşti. Jandarma ekipleri olayı aydınlatmak için gençlerin yakın çevresindeki 30 kişinin de ifadelerine başvuruldu.



6

JANDARMA SAVCILIĞA RAPORU GÖNDERDİ

JANDARMA SAVCILIĞA RAPORU GÖNDERDİ

Jandarma Genel Komutanlığ Kriminal Daire Başkanlığı'na gönderilen mevcut deliller üstünde yapılan incelemeler son buldu. Çalışmalarını sonuçlandıran Kriminal Daire, söz konusu raporu da Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi. Raporda yer alan bilgiler ışığında, 4 gencin olay günün Kestelli Mahallesi'ndeki köy evinde birlikte uyuşturucu aldığı belirlendi. Vücudunda herhangi bir ateşli silah, kesici veya delici alet yaralanması bulunmayan Ümit Zangal'ın olaydan 4 ila 6 saat öncesinde aşırı dozda uyuşturucu kullanması sebebiyle hayatını kaybettiği anlaşıldı.



7

Ümit Zangal'ın boynunda da herhangi bir kırığa rastlanılmadı. Otomobille Ümit Zangal'ın cesedini köy evinden tarla yoluna götüren 3 gencin, burada Muharrem Zengin'in babasına ait ''tek kırma'' diye tabir edilen av tüfeği ile sırayla intihar ettiği raporu yansıdı. Olay yerindeki boş fişeklerde ve av tüfeğinde 3 gencin de parmak izlerine rastlanıldı.



8

ÖBÜR DÜNYADA GÖRÜŞÜRÜZ VİDEOSU

ÖBÜR DÜNYADA GÖRÜŞÜRÜZ VİDEOSU

Serkan Zangal, Muharrem Zengin ve Neşet Dalgın'ın intihar etmeden önce cep telefonu ile veda videosu çektiği ortaya çıkmıştı. Neşet Dalgın'ın kardeşi Mert Dalgın'a gönderdiği videoda gençler, 'Dayım naber,nasılsın? Umarım iyisindir. Mert, kendine çok iyi bak kardeşim. Biz gidiyoruz. Seni seviyoruz kanka. Kusura bakma. Biz seni yarı yolda bıraktık. Yapamadık birader'' dediği görülmüş, o sırada görüntüye giren Muharrem Zengin de ''Öbür tarafta görüşürüz'' diye veda etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr