Manisa'da Coronavirüs Şüphesi!

Manisa'da umreden dönen bir vatandaş yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvurdu. Kadın, coronavirüs şüphesiyle başka bir hastaneye sevk edildi ve karantina altına alındı.

10.03.2020-16:48 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-16:55)

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını birçok ülkede görülmeye devam ediyor. Salgının henüz net bir tedavi yöntemi bulunmazken, ülkemiz süreci en iyi yöneten ülkelerin başında geliyor. Sağlık Bakanlığı ve kurumlar tarafından alınan önlemler sayesinde salgın henüz ülkemizge görülmedi. 

Manisakulishaber'in paylaştığına göre; umreden dönen bir vatandaş yüksek ateş şikayetiyle Manisa'da bulunan özel hastaneye başvurdu. Sağlık ekipleri coronavirüs şüphesiyle kadını başka bir hastaneye sevk etti. Hasta üst düzey güvenlik önlemleri altında ambulansla nakledildi.

"ŞÜPHELİ VAKA OLARAK DEĞERLENDİRİLİP SEVK EDİLDİ"

Özel hastanenin başhekimi Dr. Mümtaz Kahya, hastanenin sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Hastanın umreden gelen bir hasta olduğunu belirten Kahya, "Hastanemize müracaat eden yurt dışından gelen hastada yüksek ateş mevcuttu. Gerekli tıbbi önlemler alınarak şüpheli vaka olarak değerlendirilip başka bir hastaneye sevk edilmiştir" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal