Manisa’da Bir Çocuk Elektrik Direğinin Altında Kalarak Can Verdi

Manisa'da bir çocuk kaçan topunu alacağı sırada aniden devrilen elektrik direğinin altında kaldı. 11 yaşındaki Ege Eymen Gülentürk kaldırıldığı hayatını kaybetti.

28.05.2021-09:11 - (Son Güncelleme: 28.05.2021-09:14) Manisa’da Bir Çocuk Elektrik Direğinin Altında Kalarak Can Verdi

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde talihsiz bir olay gerçekleşti. Alınan bilgiye göre Fatih Mahallesi Dedekorkut Caddesinde bulunan bir firmaya ait personellerin elektrik direklerini değiştirme yaptığı esnada, direklerden bir tanesinin halatı koptu. 

KAÇAN TOPUNU ALMAYA GİDEN ÇOCUK DİREĞİN ALTINDA KALDI 

O sırada arkadaşlarıyla birlikte top oynayan 11 yaşındaki Ege Eymen Gülentürk, şantiye alanına kaçan topu almak için koşarak gitti. Halattan kopan elektrik direğin altında kalan çocuk çevredekilerin haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Gerçekleşen bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan Gülentürk, yaşamını yitirdi. 

FİRMA PERSONELİ M.K. GÖZALTINA ALINDI 

Diğer yandan meydana gelen olaya ilişkin Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından iş makinesi operatörü E.T.'yi ve firma personeli M.K.'yi gözaltına aldı. SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR Gözaltına alınan E.T. ve M.K.'nin işlemleri devam ederken olaya dair yapılan soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal