Mancini: 'Balotelli Yeteneğini Heba Ettiğini Anlayacak'

İtalyan teknik adam Mancini, eski futbolcusu Balotelli ile ilgili açıklamalarda bulundu.

22.06.2020-09:06 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-08:59) Mancini: 'Balotelli Yeteneğini Heba Ettiğini Anlayacak'

Mancini, Raisport kanalında konuk olduğu bir programda, Balotelli'yi sevdiğini belirtti.

Bir zamanlar kavga ettiği İtalyan futbolcunun çok kibar bir insan olduğunu aktaran 55 yaşındaki teknik direktör, "O daha çok gençken antrenörü oldum ve çalıştırdım. Onu oynattım. Uzun yıllar olağanüstüydü. Umudum, her şeyi değiştirmek için bir şeyler yapmasıdır. O halen 30 yaşında. Tam anlamıyla fiziksel ve futbol olgunluğunda olabilirdi. Umarım bir sabah uyanacak ve yeteneğini heba ettiğini görecek. Olağanüstü, son derece kibar ve terbiyeli biri. Ona çok defa yeteneğini boşa harcadığını söyledim. Çılgın bir fiziği var." şeklinde konuştu.

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle gelecek seneye alınan Avrupa Şampiyonası ile alakalı bir soru üzerine Mancini, gelecek süreçte UEFA Uluslar Ligi ve Dünya Kupası elemelerinde oynayacakları önemli karşılaşmalar olduğunu belirtti.

Mancini, el bisikleti yarışında karayolunda kamyonla çarpışarak ağır yaralanan ve durumu ciddi olan eski Formula 1 pilotu Alex Zanardi ile ilgili ise, "Onun için dua ediyorum. Bu sefer de üstesinden geleceğine eminim." açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal