01.11.2021-18:14 (Son Güncelleme:10.01.2022-18:49)


1

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın formasını terleten Fransız yıldız Paul Pogba ile ilgili önemli yeni gelişmeler yaşanıyor.



2

Fransız yıldızın İngiliz ekibi Manchester United'da mutsuz olduğu Manchester United ile yeni bir sözleşme imzalamayacağı ve eski takımı Juventus'a geri döneceği öğrenildi.



3

Fransız yıldız Paul Pogba'nın durumunun Ole Gunnar Solskjaer'e bağlı olduğu eğer teknik adamın takımda kalırsa kesinlikle Juvetus'a geri döneceği belirtildi. Bu anlamda Fransız yıldızın durumu Norveçli teknik adama bağlı.



4

28 yaşındaki yıldız futbolcu, 2012 yılından 2016 yılına kadar Juventus takımında kariyerinin en parlak dönemlerini geçirmişti. Juventus'da geçirdiği parlak günlerin ardından yıldız futbolcu Manchester United formasıyla istenileni tam olarak veremedi.



5

Paul Pogba, Manchester United kariyerinde 2 kez İngiliz Lig Kupa Şampiyonlu'ğu ve 1 kez UEFA Avrupa Ligi'ni kazanma başarısı gösterdi.



6

Paul Pogba, Manchester United kariyerinin yanı sıra özellikle Fransa Milli Takımı'nda gösterdiği performansla büyük göz dolduruyor. Fransız yıldız Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı ve FIFA'nın Uluslar Ligi Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR