Manchester United'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo oğlunu kaybetti!

Manchester United'ın Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'dan gelen acı haber herkesi üzdü. Futbolcu yaptığı açıklamada yeni doğan oğlunu kaybettiğini duyurdu.

19.04.2022-09:27 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-09:41) Manchester United'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo oğlunu kaybetti!

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çiftinden gelen haber herkesi derinden etkiledi. Futbolcu yaptığı açıklamada yeni doğan ikizlerinden oğullarının vefat ettiğini, kızlarının ise sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini açıkladı. Futbolcunun yaptığı bu açıklama hayranlarını derinden etkiledi.

Sosyal medyadan duyurdu

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Bebeğimizin vefatını derin bir üzüntüyle duyuruyoruz. Bu, bir ebeveynin hissedebileceği en büyük acıdır. Oğlumuz, sen bizim meleğimizsin. Biz, seni sonsuza kadar seveceğiz.' şeklinde açıklamalarda bulundu.


Futbolcunun kaç çocuğu var?

2010 senesinde ilk kez baba olan Cristiano Ronaldo'nun 2'si kız, 2'si erkek olmak üzere 4 çocuğu bulunmakta. Ronaldo'Nun 4 çocuğunun 3'ü taşıyıcı anneden dünyaya gelmiştir. İlk çocuğu Cristiano Ronaldo JR'ı kucağına alan Ronaldo, oğlunu Madrid'te annesi ve ailesi ile beraber büyüyttü. 2017 yılında model sevgilisi olan Georgina Rodriguez'den Alana Martina adını koyduğu bir kızı olan Ronaldo'nun, aynı senede taşıyıcı anneden ikiz çocukları daha doğmuştur. Eva ve Mateo adlı ikiz çocuklarının annelerinin kimliği ise öğrenilemedi. Dünya yıldızı, 28 Ekim 2021 tarihinde bir paylaşımda bulunarak Georgina Rodriguez'den ikiz çocukları olacağını aktarmıştı.


Cristiano Ronaldo'nun duyurduğu acı haber gerek futbol dünyasını gerek dünya basınını derinden etkiledi. Bu anlamda yıldız isimle ilgili gelişmeler yakından takip edilmeye başlanmış durumda.  Futbolcuya sosyal medya üzerinden ise takımlardan ve taraftarlardan yoğun bir şekilde destek mesajları gelmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal