26.02.2022-17:17 (Son Güncelleme:26.02.2022-17:33)


1

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Rusya'nın Ukrayna'ya savaş ilan etmesinin ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.



2

Manchester United'ın Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'dan sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama geldi. Yıldız futbolcunun Ukrayna'ya verdiği destek spor dünyasında büyük yankı uyandırdı.



3

Rusya'nın, Ukrayna'yı işgal etmesinin yankıları sürmeye devam ediyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in talimatıyla Rusya'nın, Ukrayna'yı işgalinin ardından bir başka dikkat çeken paylaşımda dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo'dan geldi. Cristiano Ronaldo, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Ukrayna'ya destek verdi.



4

Rusya'nın, Ukrayna'ya yaptığı askeri operasyona ilişkin olarak Cristiano Ronaldo, 'Çocuklarımız için daha iyi bir dünya yaratmalıyız. Dünyamızın barışı için dua ediyorum.' ifadelerine yer verdi.



5

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan olayların spora yansıması gün geçtikçe devam ediyor. Yaşanan olaylardan sonra UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ni Rusya'dan almıştı. Ayrıca Formula 1 yönetimi de Rusya GP'sini iptal etmişti. Ayrıca özellikle Ukraynalı sporculardan Rusya'ya ve Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yönelik olarak sert eleştiriler gelmekte.



6

Cristiano Ronaldo'nun paylaşımı spor dünyasında çok konuşuluyor.



7

Bu anlamda Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan olayların etkileri sporsal faaliyetleri de ileri bir derecede etkilemiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR