Manchester United Totthenam'ı Devirdi!

Premier Lig’deki haftanın maçında Manchester United, geriye düştüğü karşılaşmada Tottenham’ı deplasmanda yenmeyi başardı.

11.04.2021-21:08 - (Son Güncelleme: 11.04.2021-21:08) Manchester United Totthenam'ı Devirdi!

İngiltere Premier Lig’in 32. haftası dev bir karşılaşmaya sahne oldu. Şampiyonlar Ligi’ne kalma mücadelesi veren Tottenham Hotspur sahasında zirvenin takipçisi Manchester United’a 3-1 yenildi. 

İLK YARI TOTTHENAM'IN ÜSTÜNLÜĞÜ

39. dakikada Lucas Moura’nın pasında Heung Min Son ağları havalandırarak Tottenham’ı 1-0 öne geçirdi. Devre bu skorla tamamlandı.

KIRMIZI ŞEYTANLAR GERİ DÖNDÜ

İkinci yarıda oyun üstünlüğünü ele alan Manchester United, önce 57. dakikada Fred ile beraberliği buldu ardından 79’da Edinson Cavani ile öne geçmeyi başardı. Uzatmalarda Mason Greenwood skoru ilan etti.   

LİDER İLE PUAN FARKI 11

Karşılaşmada konuk ekibin attığı bir gol de VAR tarafından faul gerekçesiyle iptal edilirken, mücadelenin ardından Manchester United puanını 63’e çıkardı. Kırmızı Şeytanlar, böylece lider Manchester City’yi bir maç eksiği ve 11 puan arkasından takibini sürdürdü.

TOTTENHAM'IN İŞİ ZOR

49 puanla 7’nci sırada kalan Jose Mourinho’nun Tottenham’ı ise sezon sonunda Şampiyonlar Ligi’ne kalma şansını iyice zora soktu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal