30.10.2021-16:44 (Son Güncelleme:30.10.2021-20:31)


1

Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de mutsuz olduğu belirtilen Raheem Sterling için Barcelona ve Arsenal'in devreye girdiği öğrenildi.



2

Premier Lig devlerinden Manchester City'nin formasını terleten yıldız futbolculardan Raheem Sterling ile ilgili yeni gelişmeler geliyor. Bir süredir ismi Barcelona ile anılan Raheem Sterling için Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de devreye girdi.



3

İngiliz basınında ortaya çıkan haberlere göre bir kanat futbolcusu takviyesi yapmaya sıcak bakan Londra ekibi Arsenal, Raheem Sterling'i kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Öte yandan futbolcunun Barcelona'ya transferinde pürüzler bulunuyor.



4

Raheem Sterling'in, Barcelona'ya transferi ile ilgili önemli bilgiler geliyor. Barcelona'da Koeman sonrası Xavi'nin göreve başlaması planlanıyor. Kadroya ise Sterling'in takviye edilmesi hedefleniyor. Fakat Katalan ekibinin şu an yaşadığı maddi problemler nedeniyle Manchester City ile olan sözleşmesi 2023'te bitecek Sterling'in transferinde kiralama formülünü kullanacağı aktarılıyor.



5

İki hafta önce Raheem Sterling konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sterling açıklamasında, '' "Başka bir yere transfer fırsatı olsaydı buna açık olurdum. Bir İngiliz olarak sadece Premier Lig'i biliyorum. Bir gün yurt dışında oynamak ve yeni bir meydan okumayla yüzleşmek istediğimi düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.



6

Sterling'in açıklamaları doğrultusunda Barcelona ihtimali daha cazip dursa da transferin maddi yönünde Arsenal'in daha avantajlı olduğu belirtiliyor. İngiliz futbolcu Raheem Sterling'in transferi ile ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin olması bekleniyor. Futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler gerek Barcelona taraftarları gerek Arsenal taraftarları tarafından büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR