Manchester City Real Madrid maç özeti ve golleri izle TV8,5 | City Real youtube geniş özeti ve maçın golleri

Dünyanın beklediği Manchester City Real Madrid eşleşmesinin ilk randevusu bu gece oynanacak. Karşılaşmanın özetini izlemek isteyenler ise arama motorlarını Manchester City Real Madrid maç özeti ve golleri izle TV8,5, City Real youtube geniş özeti ve maçın golleri terimleriyle meşgul ediyor. Konu hakkında yapılması gerekenler haberimizde...

26.04.2022-23:25 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-23:25) Manchester City Real Madrid maç özeti ve golleri izle TV8,5 | City Real  youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında şampiyonluğun iki güçlü adayı Manchester City ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. Bir İspanyol takımı Atletico Madrid’i eleyen Manchester City ile bir İngiliz takımı Chelsea’yi eleyerek yarı finalist olan Real Madrid’in dev mücadelesinin ilk randevusundan hangi takımın mutlu ayrılacağı sorusu bu gece sonunda yanıt bulacak.

Manchester City Real Madrid maçı ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçı olan Manchester City Real Madrid maçı bugün saat 22.00’de Ettihad Stadyumu’nda oynanacak. Dünya genelinde milyonların takip edeceği karşılaşma Türkiye’de TV8,5 ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak.

Manchester City Real Madrid maçı hakemi kim olacak?

Manchester City Real Madrid maçının hakemi Rumen hakem Istvan Kovacs olacak.

City Real

Manchester City’de Walker, Mendy ve Cancelo bu akşamki maçta olmayacak. Real Madrid’de ise Hazard, Jovic, Marcelo, Gutierrez ve Diaz maç kadrosuna alınmadı.

Manchester City - Real Madrid muhtemel 11'ler

Manchester City: Ederson, Walker, Dias, Laporte, Zinchenko, Silva, Rodri, De Bruyne, Mahrez, Jesus, Sterling

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Nacho, Mendy, Kroos, Camavinga, Modric, Valverde, Vinicius, Benzema

Manchester City Real Madrid maçının özetini izlemek isteyen maçın bitişiyle birlikte Exxen’in Youtube kanalını ziyaret edebilirler.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal