Malcolm - Marie film konusu ve oyuncuları

2020 yapımı olan fakat 5 Şubat 2021 yılında Netflix’te yayınlanmaya başlanan Malcolm - Marie filmi senaryosu ve oyuncularıyla dikkat çekmektedir. Malcolm - Marie film konusu ve oyuncularını haberimizden öğrenebilirsiniz.

12.06.2022-14:22 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-14:22) Malcolm - Marie film konusu ve oyuncuları

Ünlü oyuncu Zendaya’nın başrollerden birisi olduğu 2020 yapımı dram ve romantik temalı film Malcolm - Marie filmi 5 Şubat 2021 tarihinde Netflix’te yayınlanmaya başlandı. Yönetmenliğini, yapımcılığını ve senaryosunu yaptığı Sam Levinson’ın yaptığı Malcolm - Marie film konusu ve oyuncuları bir çok film severlerin gündemini meşgul ediyor.

Malcolm - Marie filmi

Malcolm - Marie filmi konusu nedir?

Malcolm & Marie, bir film galasından dönen film yapımcısı Malcolm ve kız arkadaşı Marie’yi takip ediyor. Galadan eve döndükten sonra Malcolm ve Marie arasında beklenmedik bir tartışma yaşanır. Geçmiş ilişkileri hakkında yaptıkları bu tartışma farklı boyutlara ulaşınca çift aşklarının gücünü sınamaya başlar.

Malcolm - Marie filmi oyuncuları kimlerdir?

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Malcolm - Marie filmi IMDb’den 6,6 puan almıştır. İşte Malcolm - Marie filmi oyuncu kadrosu:

Zendaya – Marie

John David Washington – Malcolm


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal