Malatya'da Otostopçu Dehşeti!

Malatya’da otostop yaptıkları iddia edilen 18 yaşından küçük 4 kişi bir vatandaşa dehşeti yaşattı. Şüpheliler polisten kaçarken kaza yapınca yakalandılar.

30.09.2021-10:46 - (Son Güncelleme: 30.09.2021-10:46) Malatya'da Otostopçu Dehşeti!

Edinilen bilgilere göre Malatya’da otostop yaptıkları iddia edilen 18 yaşından küçük 4 kişi bir vatandaşın önce cep telefonunu çaldı sonrada aracını gasp etti. Şüpheliler polisten kaçarken kaza yapınca yakayı ele verdiler.

ÖNCE CEP TELEFONUNU ÇALDILAR SONRADA ARACINI GASP ETTİLER

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan habere göre olay gündüz saatlerinde Sivas -Malatya karayolu Kangal- Arguvan ilçeleri aralığında bir akaryakıt İstasyonunda yaşandı. Aracına yakıt almak için istasyona giren bir vatandaşın önce cep telefonu çalındı ardından ise aracı gasp edildi. Şüpheliler telefonunu çaldıkları kişinin araçtan uzaklaşmasını fırsat bilip aracını gasp etti. Şüphelilerin Malatya’da otostop yaptıkları da iddia edildi. Şüphelilerden üçünün yabancı uyruklu olduğu tespit edildi. Aracın gasp edildiğini fark eden sürücü durumu jandarma ekiplerine bildirirken, otomobili gasp eden 3 kişi daha sonra diğer arkadaşlarını da yanlarına alarak bölgeden ayrıldı.

POLİSİN DUR İHTARINA UYMAYINCA KAZA YAPIP YAKALANDILAR

Durumun polise bildirilmesinin ardından harekete geçildi. Şüphelilerin Malatya'ya gelme ihtimaline karşın çalışma başlatan ekipler gece yarısı 100. Yıl Caddesi civarında fark ettikleri aracı durdurmak istedi. Ekiplerin 'dur' ihtarına uymayan araç ekiplerle girdiği kovalamaca sonucu Cumhuriyet Mahallesi 100. Yıl Caddesi üzerinde park halindeki bir araca çarparak kaza yaptı. Polisten kaçarken kaza 3 şüpheli yakalandı. 4. Şüpheliyi ise arama çalışmaları devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal