Makosen Ayakkabı Modelleri

Maskülen stilin en güzel parçalarından olan Makosen ayakkabı modelleri günümüzde feminen tasarımlarla karşımıza çıkıyor. İşte, Makosen ayakkabı modelleri...

14.07.2020-15:44 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-15:43) Makosen Ayakkabı Modelleri

Simli, renkli, desenli modeller yeni sezonun trend modelleri arasında yer alıyor. Tabi siyah renkle yakalanan Makosen şıklığı bitmiyor. Bu ayakkabılar en doğru şekliyle nasıl kullanacağınızı biliyor musunuz? Günlük hayatta rahatlıkla kombin yapmanız için bilmek isteyeceğiniz tüm detayları paylaşıyoruz.

Makosen Ayakkabı Ne ile Giyilir?

Düz tabanlı Makosen ayakkabılar loafer olarak da adlandırılıyor. Bu ayakkabılar 2016 yılında karşımıza daha çok çıkmış ve rahat kullanımları sayesinde her kadının dolabında yerini almıştı. Popüler olduğu sezon daha çok maskülen tasarımlar kullanılmıştı. Günümüze kadar birçok dokunuş yapılan bu ayakkabılar yeni sezonda feminen stillerle reyonları süslüyor. Böylece bu ayakkabılarla kombin yapmak da kolaylaşıyor.

Makosen ayakkabı kombini yaparken etek ve pantolon tercih edebilirsiniz. Yeni sezona uyum sağlamak istiyorsanız bacakları tam saran pantolonları tercih etmemeniz gerekiyor. Midi boy etekler bu ayakkabılarla yapacağınız en doğru tercih olacak. Renkli ve desenli etekler kullanabilir ve etek desenleriyle aynı renk Makosen ayakkabı kullanabilirsiniz. Günlük elbiselerle de kolaylıkla tercih edebileceğiniz ayakkabılar oldukça rahat olduğu için iş yerinde ve toplantılarda da doğru seçimler olacaktır.

Maskülen Kombinle Makosen Ayakkabı Kullanılır mı?

Makosen ayakkabı modelleri erkek stilini yansıtan tasarımlardır. Maskülen tarzın vazgeçilmez parçası olan bu ayakkabıları elbette en güzel maskülen kombinlerde kullanabilirsiniz. Yeni sezonun dökümlü deri pantolonları veya çizgili pantolonlar bu ayakkabılarla tamamlanacaktır. Tarzınızı tamamlamak için şapka ve pantolon askısı da kullanabilirsiniz.

Makosen ayakkabılar yeni sezonda renkli tasarımlarla kullanıldığı için daha sade renklerini tercih etmelisiniz. Kahverengi ve siyah renkler maskülen tarzınızı daha iyi yansıtacaktır. Kombine renk katmak istiyorsanız bordo ve kırmızı modelleri de kullanabilirsiniz.

Pantolon ve Makosen Ayakkabı Kombini Nasıl Yapılır?

Makosen ayakkabı tabanı düz olduğu için boyunuza etkisi olmayacaktır. Bu nedenle pantolon seçiminizi boyunuzu daha uzun gösterecek modellerden yana yapmanız gerekiyor. Dikey çizgilerin kullanıldığı beli tam saran pantolonlarla bu ayakkabıları kullanabilirsiniz. Erkeksi yansımaları kullanabileceğiniz bu kombini maskülen bir parçayla tamamlayabilirsiniz. Yakalı gömlekler kombini tamamlamak için en doğru seçimler olacak.

Şık bir görünüm kazanmak istiyorsanız pantolon seçiminiz de şık olmalıdır. Bu ayakkabıları hem günlük hayatta hem de özel günlerde kullanabilirsiniz. Ofis şıklığı yakalamak istiyor ya da şık bir akşam yemeğinde katılıyorsanız cigarette pantolonlarla bu ayakkabıları kullanabilirsiniz. Dökümlü transparan gömlek, el çantası ve gösterişli sallantılı küpeler kombini tamamlamak için en uygun seçimler olacaktır.

Makosen Ayakkabılarla Nasıl Çantalar Seçilmeli?

Makosen ayakkabı modelleri maskülen parçalar olduğu için seçimlerinizi maskülen parçalardan yana yapabilirsiniz. Omuz çantası yerine bel çantası tercih etmenizi daha doğru olacaktır. Şık bir görünüm yakalamak istiyorsanız sezonun en popüler parçaları olan el çantalarını kullanabilirsiniz. Çanta seçimi yaparken canlı renklerden uzak durmalı ve siyah renkleri tercih etmelisiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal