22.07.2022-17:33 (Son Güncelleme:22.07.2022-17:33)


1

Eşini kaybetti

Eşini kaybetti

Geçtiğimiz ocak ayında avukat eşini kaybeden Ece Erken, sosyal medya hesabından takipçileriyle dertleşti. Onlardan gelen soruları yanıtladı.



2

Takipçilerinden gelen sorular

Takipçilerinden gelen sorular

Ece Erken, "Keşke kocanın alın terini, o hak etmeyen ailesine vermeseydin." sorusuna "Dünya malı dünyada kalacak. Onlara da yar olmaz merak etmeyin." sözleriyle yanıt verdi.



3

'Ağlayamadım bile!'

'Ağlayamadım bile!'

Kendisine gelen "Şafak Bey'in yokluğunun, ona olan özleminin üstesinden nasıl geliyorsun?" sorusuna ise "Daha 7 ay oldu... Tabii ki zorlanıyorum ama çevresi acımı tam yaşatmadı! Onlarla mücadele etmekten kafamı koyup tam ağlayamadım bile!" cevabını verdi.



4

Daha önce yaptığı açıklama

Daha önce yaptığı açıklama

Ece Erken daha önce "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum." sözleriyle reddi miras yaptığını açıklamıştı.



5

Eşinin soyadını sildi

Eşinin soyadını sildi

Eşinin soyadını sosyal medya hesabından silen Ece Erken’e "Eşinizin soyadını neden sildiniz?" sorusu gelince "Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için... Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum." dedi.



6

Eşinin abisinden tehdit mesajları

Eşinin abisinden tehdit mesajları

Bütün bu yaşananların ardından Ece Erken, eşinin abisi tarafından tehdit edildiğini dile getirmişti. Hatta abisinden gelen mesajları sosyal medya hesabından ifşa etmişti.



7

Dava açıyor

Dava açıyor

Dava açacağını belirten Ece Erken paylaşımına "Sabaha kadar bana tehdit mesajı atan Celal'cik! Evimin önünün kamera görüntülerini almışsın. Sen KARDEŞİSİN mallarına çökmüşsün, katillerin peşine 1 saniye düşmemişsin, benim kapı önümün güvenlik kameralarını ne hakla aldırırsın ki! Aldır! Benim abdestimden şüphem yok! Savcılığa yarın tehdit ve şantajdan veriyoruz! Ah Şafak! Ne üzülüyordur… Ben hepinize tek başıma yeterim. Benimle gurur duyuyordur eşim sıkıntı yok." notunu düşmüştü.



8

Sosyal medya paylaşımı

Sosyal medya paylaşımı

Abisinden gelen tehdit mesajlarının üstüne "Neye üzülüyorum biliyor musunuz? Miras ne kötü, ne acı bir şeymiş! Bu insanlar her gün bizdeydi, biz de onlarda, çocuklar bir arada… Siz de şahitsiniz tek kuruş almadım! Şafak'ın bir minibüsü kalmış o da bende değil. Kapı önümün görüntüsünü aldırıyor ağabeyi ve karısı Ece'de mi diye! Ya 500 bin vereyim susun da Şafak'a bir dua edin! 40'ını bile yapmadınız Rabbim kim ne hak ettiyse yaşatsın." sözlerini yayınladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr