Mahkum Cemre öldü mü, diziden ayrıldı mı? Mahkum Seray Kaya diziden neden ayrıldı? Mahkum Cemre diziden neden ayrıldı?

FOX TV ekranlarına gelen sevilen dizi Mahkum'da Cemre karakterine hayat veren Seray Kaya'nın diziye veda edeceği haberleri herkeste merak uyandırdı. Mahkum dizisi Cemre öldü mü? Seray Kaya diziden neden ayrılıyor? Seray Kaya kimdir? İşte ayrıntılar.

28.04.2022-21:25 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-21:25) Mahkum Cemre öldü mü, diziden ayrıldı mı? Mahkum Seray Kaya diziden neden ayrıldı? Mahkum Cemre diziden neden ayrıldı?

Ekranların sevilen kanalı FOX TV'de yayınlanan 'Mahkum' dizisi büyük bir beğeni ile izlenmektedir. Mahkum dizisi yayınlandığı andan itibaren kısa süre içerisinde büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Birbirinden ünlü ismin yer aldığı dizide Cemre karakterine hayat veren Seray Kaya'nın diziden ayrıldığına dair haberler gündeme bomba gibi düştü.

Mahkum dizisi Cemre öldü mü?

Geçtiğimiz bölümde babası olduğu iddia edilen adam ile teyzesinin konuşmasına tanıklık eden Cemre, kendinden nelerin gizlendiğini merak etmiştir. Dizinin 17. bölümünde Cemre, birden yere düşüyor. Birsel Altuntaş'ın haberine göre Cemre karakterine hayat veren Seray Kaya diziden ayrılıyor. Konu ile ilgili şu açıklamaları dile getirdi: ' Dizide Cemre'nin vedası uzadı. Başarılı oyuncu Seray Kaya 17. bölümde diziye veda edecek' açıklamalarında bulundu.

Mahkum dizisinde Cemre Uysal 17. bölümde ekranlara veda edecek.

Seray Kaya ise sosyal medya hesabında Mahkum dizisine, çalışanlara ve seyircilere teşekkür mesajı yayınlayarak diziye veda ettiğini açıkladı.

Mahkum

Seray Kaya kimdir?

4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Birçok dizide rol alan başarılı oyuncu Sadri Alışık Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır.

2012 yılında 'Huzur Sokağı' dizisi ile ilk kez ekranlara çıkmıştır. Daha sonra 'Kocamın Ailesi' dizisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. 'Kadın' dizisinde Şirin karakterine hayat veren oyuncu büyük beğeni toplamış izleyicilerin takdirini kazanmıştır. İlk sinema filmi 'Türkler Geliyor' da Maria karakterini canlandırmıştır. Daha sonra büyük hayran kitlesi olan 'Kuruluş Osman' dizisinde rol almış ve Lena karakterini canlandırmıştır. Seray Kaya şimdilerde ise Mahkum dizisinde rol almaktadır.

Seray Kaya'nın rol aldığı diziler

Huzur Sokağı

Kocamın Ailesi

Gülümse Yeter

Kuruluş Osman

Kadın

Mahkum

Türkler Geliyor (Film)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal