Hande Ataizi Resmen Duyurdu!

Hande Ataizi 7 senelik Amerikalı eşi Benjamin Harvey'den resmen boşandı. Hande Ataizi sosyal medya hesabı üzerinden boşandığını duyurdu.

06.03.2018-16:54 - (Son Güncelleme: 06.03.2018-16:43) Hande Ataizi Resmen Duyurdu!

Çeçtiğimiz ay içerisinde yedi senelik eşi Benjamin Harvey’den ayrılacağı iddiaları gündeme oturdu fakat bu iddiaları kabul etmeyen oyuncu Hande Ataizi birkaç gün önce boşanma davası açmış ancak duruşmaya gitmediği için dava düşmüştü.

Gündemde Ataizi’nin boşanmak için ikinci bir dava açtığı iddiaları yankı yaparken oyuncu sosyal medya hesabından ayrıldıklarını duyurdu.

İşte Hande Ataizi’nin o satırları: Bugün hayatımın yeni bir evresine attığım adımı, ilk defa izle paylaşmak istedim. Yedi senelik eşim ve biricik oğlum Leon'un babası Benjamin Harvey ile karşılıklı anlaşarak evliliğimizi bitirme kararı aldık. Ama üçümüzü yine hep birlikte görmeye devam edeceksiniz. Leon'un anne ve babası olarak yemeklerde, parklarda, okulda… Aramızdaki dostluk ve arkadaşlık ilişkisi boşanmayla son bulmayacak kadar sağlam. Her şeyin bir başlangıcı olduğu gibi bir sonu da var. Yeter ki sevgi, saygı ve dostluk hayatımızdan eksilmesin...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal