Çukur 17. Bölümde Neler Yaşandı

Usta oyuncu kadrosuyla Pazartesi akşamları yayınlanan Show TV'nin fenomen dizisi Çukur yine milyonlar tarafından izlendi.

20.02.2018-09:55 - (Son Güncelleme: 20.02.2018-09:43) Çukur 17. Bölümde Neler Yaşandı

Çukur'da yeni dönemin başladığı 17. bölümde Vartolu'nun öldürüldüğü haberi tüm bölgeye yayıldı. İdris uzun zaman sonra ilk kez rahat bir nefes alırken Yamaç'ın hedefinde Vartolu'ya saldıranların kim olduğunu bulmak vardı. Vartolu'nun ölüm haberini alan Saadet durumu belli etmemeye çalışsa da duygusal bir yıkıma uğradı. Deren'den Nazım'ı öğrenen Yamaç görevi Aliço'ya verdi. Aliço, Nazım'ın iş yerinden çıkıp İdris'le buluşan Hale'yi görünce yıkıldı.

Çukur'dan gitmeleri için Yamaç'ın 1 hafta süre verdiği Vartolu'nun adamlarının uyuşturucu üretimi  yaptıkları çiftlik, Çukur'da ilk kez görülen Başkomiser Emrah tarafından basılıp yerle yeksan edildi. Bu arada Akşın, Celasun'un kendisinden çekinme sebebinin Karaca değil de annesi olduğunu öğrenince Karaca'ya aldığı mesafeden dolayı çok üzüldü. Ayşe'nin kendi isteğiyle kaçtığını öğrenen Selim ise çılgına döndü, Ayşe'yi otel odasında bırakıp sadece Karaca'yı alarak evin yolunu tuttu.

İdris'in oğlunu aramaya koyulan Paşa, Celasun'un serbest bıraktığı Kasım'dan çocuğun Vartolu olduğunu öğrenince kalp krizi geçirip kendini yerde buldu. Paşa'yı öldürmeyi kafaya koyan Medet ise son anda birileri tarafından durduruldu. Bölüme damgasını vuran sahnelerden biri, Çukur'a kasırga gibi giren Emrah'la Yamaç'ın ilk karşılaşması oldu. Yamaç'ı şaşırtmayı başaran Emrah, Çukur'da Meke, Emmi, Selim ve Paşa haricindeki tüm adamları tutukladı. Bu adamlara İdris Koçovalı da dahildi. Bölümün final sahnesinde Komiser Emrah’ın Sena'nın abisi olduğu gerçeği ortaya çıktı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal