Bizim Hikaye'nin Yeni Bölümünde Neler Yaşandı?

Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı boşanma sürecini Yeliz ve annesi nedeniyle askıya alan Filiz'in kardeşine ne olacağını gösterecek.

16.02.2018-12:40 - (Son Güncelleme: 16.02.2018-13:15)

Bizim Hikaye son bölümde Cemil'le mecburen bir araya gelmek durumunda kalan Filiz, kardeşiyle ilgili kötü bir haber almıştı. Annesinin aşk yaşamak için bölgeden uzaklaşması Filiz’in kardeşlerinin yeniden yurda alınması ihtimalini doğurduğu için genç kız boşanmaktan vazgeçmişti. Bizim Hikaye’de 15 Şubat günü meydana gelen olayların ardından yaşanacakların aktarılacağı 23. bölüm fragmanının ise pazartesi günü yayınlanması bekleniyor.

BİZİM HİKAYE FRAGMAN VİDEOSU VE 22. BÖLÜM ÖZETİ

Yeni haftada sevilen dizide üzücü olaylar yaşanmaya devam edecek. Barış’la aralarının düzelmesinin ardından önce annesiyle problem yaşayan Filiz ardından da babasının rahatsızlığını öğrenmişti. Çocukların velayetinin yuvadan alınması ve evlerine geri dönebilmeleri için evlenmek zorunda kalan Filiz daha sonra annelerinin kendilerini terk etmesiyle büyük şok yaşamıştı. Yeliz adında bir ablası olduğunu öğrenen Filiz, ablasının babalarına organ bağışı yapmak istemesiyle önce sevinmiş daha sonra Yeliz’in ortadan kaybolmasıyla yine hayal kırıklığı yaşamıştı. Bu kez de Hikmet’in eli silahlı kişiler tarafından tehdit edilmesi Filiz’i ve Cemil’i harekete geçirecek.


BİZİM HİKAYE 15 ŞUBAT’TA GÜNDEM HİKMET!

Yayıncı kuruluşun yeni haftada ekrana taşıyacağı bölümle ilgili yaptığı özet açıklama ise şöyle; Şükran’ın çocukları yeniden yüzüstü bırakması Filiz’i istemediği bir karara iter. Filiz Cemil’le evliliğini sürdürmeye mecbur kalır. Bu kararı çocukları elinde tutmasını sağlayabilecek olsa da Barış’ın pes edip her şeyden vazgeçmesine de sebep olur. Yeliz’den gelecek karaciğeri bekleyen Fikri üst üste aldığı darbelerle sarsılır: Şükran yine onu terk etmiştir, üstelik Yeliz de ortadan kaybolmuştur. Hayata karşı umudunu yitirmeye başlayan Fikri kurtulabilecek midir? Yeliz’in sakladığı sırlar artık ailenin ondan şüphelenmesine yol açar.

Yeniden ailenin güvenini kazanmaya çalışan Yeliz, bunun için babasını kullanır. Fakat Yeliz’le ilgili beklenmedik bir sır daha öğrenen Tülay ve Rahmet için işler daha da karmaşıklaşacak gibidir.Hikmet, Esra’ya karşı bir şansının olduğuna inanmaya başlar. Fakat Rahmet kardeşi için endişelidir. Rahmet’in bu konuya müdahale etmesi ikisi arasında iplerin gerilmesine neden olur. Ferda yüzünden başı yine derde giren Tufan ve Tülay’ın yardımına bu kez Cemil yetişir. Tufan artık Ferda’dan boşanıp Tülay’la eski günlerine dönebilecek midir?

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal