Zehra Çilingiroğlu'nun Sevgilisi Kameramanı Eziyordu!

Ünlü oyuncu Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu, geçtiğimiz akşam erkek arkadaşı ile kameralara yakalandı. Çilingiroğlu'nun sevgilisi kameraları görünce panikledi ve aracı gazetecilerin üzerine sürdü.

26.03.2019-12:55 - (Son Güncelleme: 26.03.2019-12:51) Zehra Çilingiroğlu'nun Sevgilisi Kameramanı Eziyordu!

Ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'ndan dünyaya gelen kızı Zehra Çilingiroğlu, geçtiğimiz akşam erkek arkadaşı ile görüntülendi.

Zehra Çilingiroğlu ve sevgilisi genç adam kameralar karşılarında görünce panikledi. Direksiyon başında olan Zehra'nın sevgilisi panikleyince aracı gazetecilerin üzerine sürdü.

ARACINI GAZETECİLERİN ÜZERİNE SÜRDÜ

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu, sevgilisi ile yemek yerken objektiflere yakalandı. Genç ikili kameraları karşılarında görünce şaşkınlık yaşadı.

Zehra'nın sevgilisi kameraları karşısında görünce bir anda panikledi ve aracını gazetecilerin üzerine sürdü. Muhabirden gelen tepkileri duyunca daha da şaşıran ikili her hangi bir açıklama yapmadan uzaklaştı.

KAYA ÇİLİNGİROĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Zehra Çilingiroğlu'nun babası Kaya Çilingiroğlu bugün 2. Sayfa programını sunucuları tarafından canlı yayında arandı. Baba Çilingiroğlu, görüntüleri izlemediğini ifade ederek açıklamada bulunmadı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal