Yılın Aşk Bombası! Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek Aşk Yaşıyor!

ATV'nin reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisi setinde aşk iddiası gündemi salladı. Kerem Alışık ve genç oyuncu Hilal Altınbilek'in aşk yaşadığı iddia edildi. Alışık'tan iddialara yanıt gecikmedi. Hilal Altınbilek konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

21.01.2019-09:09 - (Son Güncelleme: 21.01.2019-12:48) Yılın Aşk Bombası! Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek Aşk Yaşıyor!

ATV'nin reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisi setinde aşk iddiası gündemi salladı. Kerem Alışık ve genç oyuncu Hilal Altınbilek'in aşk yaşadığı iddia edildi. Alışık'tan iddialara yanıt gecikmedi.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı ve Fekeli'si Kerem Alışık'ın aşk yaşadığı iddiaları bomba etkisi yarattı.

Set dışında da görüşmeye başlayan ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü. Haberlerin çıkmasının ardından ikili arasındaki yaş farkı ise konuşulmaya başlandı. 27 yaşında olan Hilal Altınbilek ve 58 yaşında olan usta oyuncu Kerem Alışık'ın aşkların kısa soluklu olacağı konuşuldu.

Ortaya atılan iddiaların ardından açıklamalar peş peşe geldi. Kerem Alışık, iddialara dayanamadı ve bir açılamada bulundu. Alışık, 'Bir iddiaya göre denilerek, hiç bir dayanağı olmadan, ne amaçla uydurulduğu, nereden çıktığı belli olmayan, gelişi güzel yapılan haberler, maalesef hiç istemediği halde insanı açıklama yapmak zorunda bırakıyor. En kötüsü de bu galiba. Durup dururken gerçek olmayan bir şeyin gerçek olmadığının savunulması. Bir Zamanlar Çukurova setindeki tüm meslektaşlarım ve set arkadaşlarımla olduğu gibi Hilal'le de iletişimim, aynı arkadaşlık, aynı dostluk samimiyeti ölçüsündedir.. Bunun dışında yazılan, söylenen şeylerin asla gerçeği yansıtmadığının bilinmesini isterim.. Saygıyla..' ifadelerine yer verdi.

HİLAL ALTINBİLEK AÇILAMADA BULUNDU

Güzel oyuncu Hİlal Altınbilek, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

İşte o açıklama;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal