Yıldız Tilbe O Ses Türkiye'den Neden Ayrıldı? İşte İlk Açıklama Geldi

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğu ile gerçekleştirilen O Ses Türkiye jürisinde yer alan Yıldız Tilbe'den hayranlarını üzecek haber geldi. Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yarışmanın kadrosunda olmadığını duyurdu.

04.09.2018-16:16 - (Son Güncelleme: 04.09.2018-16:06) Yıldız Tilbe O Ses Türkiye'den Neden Ayrıldı? İşte İlk Açıklama Geldi

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği, TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından olan O Ses Türkiye'de yaprak dökümü yaşanmaya devam ediyor.

İlk olarak O Ses Türkiye jürisinden Gökhan Özoğuz ayrıldığını duyurmuştu. Kötü bir haber de renkli kişiliği ile programa damgasını vuran Yıldız Tilbe'den geldi.

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu ve O Ses Türkiye kadrosundan ayrıldığı haberini verdi.

O SES TÜRKİYE YENİ SEZON JÜRİ ÜYELERİ

O Ses Türkiye şarkı yarşmasının kadrosunda kesin olarak ünlü popçu Murat boz ve Hadise yerini alacak. Gökhan Özoğuz'un da jüri üyeliğini bırakmasının ardından yerine ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün geleceği açıklandı.

Yıldız Tilbe'nin de kadrodan ayrılmasının ardından yerine gelecek olan yeni jüri üyersi henüz netlik kazanmadı.

YILDIZ TİLBE'DEN O SES TÜKİYE AÇIKLAMASI

Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından, 'O Ses'te yokmuşum , olsun. Teşekkür eder başarılarının devamını dilerim' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal