Yeşim Ceren Bozoğlu 1 Yılda 45 Kilo Verdi

100 kiloya ulaşan oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu fazla kilolarından kurtulmaya karar verdi ve sıkı bir diyet programına başladı. Oyuncu 1 yılda 45 kilo vererek hedeflediği kiloya yaklaştı. Bu değişimi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

17.04.2018-09:29 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-09:33) Yeşim Ceren Bozoğlu 1 Yılda 45 Kilo Verdi

100 kiloya ulaşan oyuncu fazla kilolarından kurtulmaya karar verdi ve sıkı bir diyet proğramına başladı. Oyuncu 1 yılda 45 kilo vererek hedeflediği kiloya yaklaştı. Bu değişimi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Tatile çıkan oyuncu deniz sezonunu erken açtı. Cesur fotoğraflarını da sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan Bozoğlu, fotoğrafın altına "Filtre ve photoshop yok" notunu düştü. Eski halinden eser kalmadığı gözlenen Bozoğlu'nun fotoğrafları sosyal medyada takipçileri tarafından ilgi gördü.

İşte Bozoğlu'nun yeni hali:

YEŞİM CEREN BOZOĞLU KİMDİR?

1974 Ankara doğumlu olan Yeşim Ceren Bozoğlu Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü mezunu. Sanat yaşamına tiyatro ile başladı. Mezun olduğu yıl oynadığı tek kişilik "Kadınlar" adlı oyun ile Cumhuriyet Gazetesi ve Ayşegül Yüksel tarafından yılın genç kadın oyuncusu seçildi. Devlet Tiyatrosu, Şehir Tiyatroları, Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer alan sanatçı, yönetmenlik de yaptığı tiyatro oyunlarının yanı sıra çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almaktadır. Rol aldığı 'Geniş Aile' dizisinde 'Domuşuk Sevim' karakterini canlandıran Bozoğlu kısa sürede sevilen bir karakter haline geldi. 2014 yılında başlayan o hayat benim dizisiylede geniş hayran kitlesine ulaşan oyuncu En son ''Kalbimdeki Deniz'' dizisiyle ekranlara geldi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal