Yeşilçam'ın 'Kötü Kadın'ı Lale Belkıs: Gençliğimde Çok Çapkındım

Yeşilçam'ın 'kötü kadın'ı eski manken, şarkıcı ve oyuncu Lale Belkıs gençliğinde çapkın bir kadın olduğunu belirtirken, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

14.04.2018-12:35 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-13:01) Yeşilçam'ın 'Kötü Kadın'ı Lale Belkıs: Gençliğimde Çok Çapkındım

Yeşilçam'ın 'kötü kadın'ı eski manken, şarkıcı ve oyuncu Lale Belkıs gençliğinde çapkın bir kadın olduğunu belirtirken, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

41 yıl Ateş Böceği Yalçın Otağ ile evli olan Lale Belkıs Büyük bir aşk mıydı? sorusuna 'Büyük aşktı' diyemem. Biz daha çok evlendikten sonra sevdik birbirimizi. Evlilik kutsal bir konu. Aşkın gelip geçiciliğinden öte bir şey. Birbirinize sahip çıkmanız gerekiyor. Onun derdini de kendine dert edinmen gerekiyor. Biz öyle gördük'' dedi.

''GENÇLİĞİMDE ÇOK ÇAPKINDIM''

Gençliğinizde çapkın bir kadın mıydınız? sorusunu ''Çoook. Benim lakabım da 'çapkın'dı zaten. Bir sürü flörtlerim oldu. Ama ben zekadan çok etkilenirim, ruhtan etkilenirim. Kaşı gözü güzel diye kimseden etkilenmedim bu yaşıma kadar. Beyni güçlü insanlar bana karizmatik gelir. Mevlana'ya hayranım mesela. Karacaoğlan'a hayranım. Aşk işte onların tasavvur ettiği aşk benim için.

''EMEKLİ MAAŞIMLA KRALİÇE GİBİ YAŞIYORUM''

Yeşilçam'ın 'fettan kadını' Lale Belkıs'ın evi sanat galerisi gibi. Günlerini resim yaparak ve hayatını anlattığı kitabını yazarak geçiriyor. ''İki de bir, "Özgürüz" diyenler çıkarcı ve nankör. Benim kimseden beklentim yok, şükür! 1300 lira emekli maaşımla kraliçeler gibi yaşıyorum'' dedİ.

10 KERE KÜRTAJ OLDUM

10 kere falan kürtaj olduğunu dile getiren Belkıs; ''Gençtim o zaman, istemiyordum. Kendimi daha var edememiştim. Evlenince Yalçıncığım'la istedik tabii. Bir seferinde 7 aylıkken karnımda öldü. Tabii o kadar kürtajdan sonra rahimde tutunamadı. Bir denememiz daha düşükle sonuçlanınca tekrar düşünmedim'' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal