Yer Yerinden Oynayacak! Berk Oktay'ın Uygunsuz Görüntülerini Paylaşan Kişi Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Berk Oktay'ın sosyal medya üzerinden yayılan uygunsuz görüntülerinin kimin yaptırdığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun boşanmakta olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu ve kayınvalidesnin yaptırdığı ortaya çıktı.

27.07.2018-17:14 - (Son Güncelleme: 27.07.2018-16:57)

Ünlü Berk Oktay ve boşanmak üzere olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu'nun geçtiğimiz aylarda sosyal medyada hazckerlerın uygunsuz görüntülerini paylaşmış ve yakışıklı oyuncu o kişinin bulunması için suç duyurusunda bulunmuştu.

BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Ünlü oyuncu Berk Oktay, uygunsuz görüntülerini sosyal medya üzerinden yayan kişinin bulunması için mahkmeye başvurmuştu ve soruşturma kapsamında fotoğrafların yayıldığı bilgisayarların boşanmak üzere olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu ve kayınvalidesine ait olduğu ortaya çıktı.

BERK OKTAY'IN AVUKATINDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü oyuncu Berk Oktay'ın avukatı Serdar Öktem, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Öktem, 'Sonucun böyle çıkabileceğini düşünemezdik. Savcılığın başlattığı soruşturma kapsamında siber şube, fotoğrafların yayıldığı bilgisayarların IP numaralarının boşanmak üzere olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu, Şarapçıoğlu'nun annesi ve çalıştığı iş yerinin numaraları olduğunu ortaya çıkardı. Bu bilgiyi öğrenmiş bulunmaktayız.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal