'Yemekteyiz'in Sunucusu Onur Büyüktopçu Yeni Yaşını Dostlarıyla Kutladı

'Kiralık Aşkın' Koriş'i oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu doğum gününü Beyoğlu'nda bir mekanda kutladı. 36 yaşına giren Büyüktopçu'yu dostları yalnız bırakmadı. Çok sayıda ünlü partiye katıldı.

25.04.2018-10:25 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-10:14) 'Yemekteyiz'in Sunucusu Onur Büyüktopçu Yeni Yaşını Dostlarıyla Kutladı

Kiralık Aşkın Koriş'i oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu doğum gününü Beyoğlu'nda bir mekanda kutladı. 36 yaşına giren Büyüktopçu'yu dostları yalnız bırakmadı. Çok sayıda ünlü partiye katıldı.

Şu sıralar Yemekteyiz programıyla ekranlara konuk olan sunucu ve oyuncu Onur Büyüktopçu 36 yaşına girdi. Büyüktopçu Doğum günü partisini Beyoğlu'nda bir mekanda yaptı.

ÇOK SAYIDA ÜNLÜ İSİM PARTİYE KATILDI

Genç oyuncuyu sevenleri yalnız bırakmadı. Bu özel geceye yakın arkadaşı Nergis Kumbasar ile Yeşim Salkım, Sinem Öztürk ve eşi Mustafa Uslu, Selin Ciğerci, Ekin Mert Daymaz, Yusuf Çim, Anıl Tetik, Esra Erol gibi birçok ünlü isim katıldı.

YEŞİM SALKIM'LA DÜET YAPTI

Geçtiğimiz günlerde Yeşim Salkım'ın bir sahnesine konuk olan Onur Büyüktopçu, Salkım'a eşlik ederek ''Deli Mavi'' şarkısını seslendirdi. Ünlü sanatçı Yeşim Salkım, ''Birlikte düet yaptık. Çok güzel bir sesi var. Biraz eğitimli olsa başarılı olur'' dedi.

SELİN CİĞERCİ VE GÖKHAN ÇIRA ÇOK MUTLUYUZ DEDİ

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, doğum günü organizasyonuna birlikte katıldı. El ele objektiflere poz veren ikili, ''Çok mutluyuz'' dedi.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal