Yaz Akşamları İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri İle Şenlenecek

Her yıl Harbiye Açıkhava'da düzenlenen, Atlantis organizasyonuyla gerçekleşecek olan 'İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri' Ağustos ayında 12 gün boyunca birbirinden ünlü isimleri müzik severler ile buluşturacak.

20.07.2018-11:42 - (Son Güncelleme: 20.07.2018-11:39) Yaz Akşamları İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri İle Şenlenecek

Yaz akşamları Harbiye Açıkhava konserleri ile şenlenecek. İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri'nde, Ağustos ayında 12 gün boyunca birbirinden ünlü isimler sahne alacak.

Açılışı 2 Ağustos'ta ünlü popçu Kenan Doğulu yeni çıkarmış olduğu 'Vay Be' adlı albümü ile yapacak ve ertesi akşam da Mark Eliyahu müzikseverler ile buluşacak.

ATHENA BOMBA GİBİ GELİYOR

Türk Rock Müziğinin şüphesiz en enerjik ve beğenilen gruplarındna olan Athena, 4 Ağustos Cumartesi akşamını sallamaya geliyor.



Athena grubunun ardından 5 Ağustos'ta sevenlerinin uzun zamandır beklediği İranlı sanatçı Mohsen Namjoo sahne alacak.

AĞUSTOS'UN İKİNCİ HAFTASI TİYATRO OYUNU VE MÜZİKAL SAHNELECEK

Sarp Apak, Öner Erkan, Defne Koldaş, Pelin Ermiş, Haki Biçici, Baran Güler, Kubilay, Çamlıdağ, Gökçen Gökçebağ gibi başarılı isimlerin yer aldığı 'Yoldan Çıkan Oyun', isimli tiyatro oyunu ise 6 Ağustos'ta seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.



Diğer yandan tiyatro ve müzikale doymaya hazırlanın. 7 Ağustos'ta Mehmet Ergen'in yönettiği 'Damdaki Kemancı' adlı müzikal sahnelecek.



EDİS İLK DEFA HARBİYE'DE SAHNE ALACAK

Yakışıklı popçu Edis, çıkardığı albümler ile kısa zamanda başarı merdivenlerini hızla tırmandı ve 8 Ağustos'ta Harbiye Açıkhava'da ilk kez sahne alacak.



9 Ağustos'ta ise herkesin bayılarak yıllardır dinlediği MFÖ grubu sahne alacak.

ROCK MÜZİK SEVERLER BURAYA!

Rock müziğin iki başarılı ismi Teoman ve Şebnem Ferah hayranları ile buluşmak için gün sayıyor. Teoman 10 Ağustos gecesi sahne alacak. Şebnem Ferah ise 11 Ağustos gecesine damgasını vurmaya hazırlanıyor.

YALIN YENİ ALBÜMÜ İLE GELİYOR

Yalın, yeni albümü 'Sensiz Ben Ne Olayım'da yer alan parçalarını ilk defa Harbiye Açıkhava'da seslendirecek.

İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri'nin kapanışını ise 15 Ağustos gecesi ünlü sanatçı Ferhat Göçer yapacak.

Ferhat Göçer, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarını müziğe doyurmaya geliyor.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal